1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Mustamäe Apollo Kinos käis kahe nädalaga 30 000 inimest
Mustamäe Apollo Kinos käis kahe nädalaga 30 000 inimest

Mustamäe Apollo Kinos käis kahe nädalaga 30 000 inimest

Apollo kinoMustamäe Keskuses avatud esinduslikus Apollo Kinos on kahe esimese nädalaga käinud juba ligi 30 000 külastajat.

Apollo Kino juhi Mauri Dorbeki sõnul on inimeste huvi Põhjamaade kaasaegseima kinokeskuse vastu väga suur. “Üle ootuste populaarseteks on osutunud täiendavat mugavust pakkuvad paari- ja staaritoolid, mis olid paljude seansside puhul juba varakult välja müüdud,” kirjeldas Dorbek avamisjärgset menu ja tõdes, et uudishimu värske kino, kaasaegseima kinotehnika ja mugavustega staariala vastu, ent ka tasuta parkimine on toonud kinno külastajaid Tallinnast ja kaugemaltki.

“Kuna meie teine Tallinna kino Solarises on jätkuvalt sama populaarne, võib julgelt tõdeda, et uue kino avamine Mustamäel on toonud juurde täiesti uusi kinokülastajaid ja suurendanud pealinnas kinos käijate koguarvu,” lisas Dorbek.

Mustamäe ainsa kino saalides on maailmatasemel üliteravad 4K projektorid, Dolby helisüsteemid ja ülimugavad istmed. Eraldiseisval Apollo Star Lounge korrusel saab enne kinoseanssi nautida maitsvaid roogasid, viimase korruse linnavaadet ja suvisel ajal istuda väliterrassil. Omaette sissepääsu ja baariga Star Lounge alalt pääseb igasse kinosaali, kus viimastes ridades on veelgi laiemad ja mugavamad, ülejäänud saalist pisut eraldatud kinotoolid. Staari toolidelt saab filmiseansi ajal sööki ja jooki tellida ka saalist lahkumata.

Head Uudised GoodNews