1. Avaleht
  2. Toode
  3. NÄMMA! Loodusväe ökosmuuti laksatab vitamiiniväega
NÄMMA! Loodusväe ökosmuuti laksatab vitamiiniväega

NÄMMA! Loodusväe ökosmuuti laksatab vitamiiniväega

NÄMMA! Loodusväe ökosmuuti laksatab vitamiiniväegaRaudse eesriide kukkumine 25 aastat tagasi polnud mitte ainult poliitiline sündmus, sellega kaasnenud maailma avanemine tõi kaasa muutused kogu meie elustiilis, ka toitumisharjumustes.

Olete ehk märganud, kuidas taasiseseisvumise järel on meie kõnepruuki ilmunud uued kõhutäitmisega seotud sõnad: jogurt, energiajook, burger, pasta, pizza, müsli… nüüd siis ka SMUUTI, mis erinevalt paljudest teistest uutest, sageli pisut ebatervislikkust kandvatest mõistetest tähendab midagi väga head.

Selle sõna tähendust te Wikipediast ei leia, teada saamiseks tuleb pöörduda asjatundjate poole. Ökosmuutisid pakkuv Loodusvägi kirjeldab neid kui pudelisse suletud energia ja vitamiinipomme, mis tähendavad tänapäevases stressikeskkonnas rabelevatele inimeste tervislikku looduspuhast toitumisalternatiivi. Neist saab kätte kiire, kuid mitte organismi koormava energialaksu, mida töö, kodu, lasteaia ja paljude muude kohtade vahel pendeldav väsinud inimene hädasti vajab.

Mango-apelsini-passionivilja-smuutiÖkosmuuti on tervendav rüübe maheviljade viljalihast ja värskelt pressitud mahlast ja ei midagi muud, ei eee-sid, looduslikku maitset ja väljanägemist imiteerivaid aineid ja kontsentraate, magusust lisavat suhkruhulka — kõik on ehtne ja naturaalne, nii pudelisse jõudnud algupärased vitamiinid, kiudaineid ja looduslik suhkur kui ka otse loodusest pärit maitse ja lõhn. Kuivõrd ökosmuuti villitakse pärast kiirpastöriseerimist käepärasesse pudelisse külmana, siis jäävad sellesse alles puuviljade ja marjade kasulikud omadused ja eriline Emakesest Maast ammutatud vägi. Ühest pudelist kulistate kõhtu ja organismi päevaks vajaliku C-vitamiini koguse! See tervislik vahepala muudab iga inimese taas tegusaks.

Mahe- ja ökotoodete tervislikkus pole vist enam kellelegi tundmatu maailm. Vaid looduslähedaselt kasvatatud viljadest ei jõua inimese organismi taimekaitsemürkide, kunstväetiste ja GMO-de jäänuste hävitav mõju. Erinevalt tavapärasest toiduainetetööstusest pole mahemärgiga Loodusväe ökotoodetes väga levinud erinevaid kunstikke värvi-, lõhna- ja säilitusaineid ning maitsetugevdajaid, koostis on pudelilt loetavana kohe silme ees. Nendes toodetes ei teki ka pikaajaliselt pastöriseerimisest tekkivat kasulikke ainete suurt kadu ega kuumutamisega kaasnevat plastpudelist eralduvate ühendite lisandumist.

No uskuge, see kraam kõlbab tarvitada, seda igapäevaselt ja pidevalt, sirutage vaid käsi külmkapi ukse poole ja võtke uus Loodusväe smuuti! Neid on seal nii kodumaise õuna, mustika, jõhvika ja maasika kui ka eksootiliste mango, banaani ja passionivilja maitsega!

Head Uudised GoodNews