1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Neste avas Hiiumaal uue tankla
Neste avas Hiiumaal uue tankla

Neste avas Hiiumaal uue tankla

NesteNeste avas 15. mail Hiiumaal Kärdlas oma 50. tankla. See on esimene Neste tankla saarel.

Neste Eesti peadirektori Ivar Kohv’i sõnul on tankla asukoht Kärdla Selveri kõrval väga hästi ligipääsetav nii kohalikele elanikele kui ka mandrilt tulijatele. “Neste tanklaketi koostöö Selveriga on kahepoolselt väga hästi toiminud juba aastaid, seetõttu on meil hea meel, et koostöö laieneb ka Hiiumaale. Nii saavad meie kliendid ühendada poes
käimise ja auto tankimise,” selgitas Kohv.

Tankla on avatud ööpäevaringselt ning sealt saab tankida Neste Futura 95 bensiini ja Neste Futura diislikütust. Neste Futura on Soomes Neste Oil Oyj poolt välja töötatud mootorikütus, mis tagab sõiduki väiksema kütusekulu, mootori suurema jõudluse ja pikema kasutusea. Kütuse eest saab tasuda nii sularahas, pangakaartide kui ka Neste kaartidega.

Uues tanklas on avamise puhul soodushinnad.

Tankla suurejoonelisem avamine toimub reedel 23. mail ja kõigil huvilistel on võimalus nautida tasuta filmõhtut jaama kõrval platsil Neste Autokinos. Kell 18.00 algava kinoõhtu esimesed kaks filmi – “Lotte ja kuukivi saladus” ning “Oli kord üks mets” (loodusdokumentaal) – on mõeldud kogu perele. Filmide vahel on lastel võimalik lasta teha
näomaalinguid ning neile jagatakse õhupalle.

Kell 22.00 pakutakse lõbusat vaatamist “Hobustest ja inimestest” ning päeva lõpetab põnevik “Kolm järgmist päeva”. Autokino heli saab kuulata läbi autoraadio.

Hiiumaa Neste tankla asub Kärdla piiril, Selveri kõrval Pühalepa vallas. Koos uue tanklaga kuulub Neste ketti 50 automaattanklat, millega Neste on juhtiv automaatjaamade kett Eestis.

Head Uudised GoodNews