1. Avaleht
  2. Toode
  3. Nike teeb uue Mercurial Superfly jalatsiga jalgpallis revolutsiooni
Nike teeb uue Mercurial Superfly jalatsiga jalgpallis revolutsiooni

Nike teeb uue Mercurial Superfly jalatsiga jalgpallis revolutsiooni

Foto: Nike
Foto: Nike

Maailma parim jalgpallur Cristiano Ronaldo tutvustas eelmise nädala lõpus Madridis legendaarse Mercurial jalatsi kõige uuemat versiooni, nii välimuse kui ka tehnoloogiate poolest silmapaistvat ja revolutsioonilist Mercurial Superfly jalgpallijalatsit. Uus Mercurial Superfly on loodud koostöös parimate jalgpallurite ja teadlastega, et käia kaasas mängu arenguga, vastata mängijate kasvavatele nõudmistele ning pakkuda jalgpalluritele kiiruse näol maksimaalset lisandväärtust.

Täiesti uudne ning enneolematu disainiga Mercuriali jalats anti esimest korda välja aastal 1998. Nüüd, 16 aastat hiljem on uus Mercurial Superfly suutnud taas ületada kõik ootused ning viia jalgpalijalatsid täiesti uuele tasemele.

„Uus Mercurial Superfly, mis on valmistatud Nike Flyknit tehnoloogiaga, astub hiiglasliku sammu edasi nii disainis kui ka lisandväärtuses, mida jalats mängijale kiiruse näol pakub,“ ütles Nike brändijuht Trevor Edwards. “Brasiilia jalgpalli MM on ukse ees ning samuti nagu mängijad annab ka Nike endast maksimumi ja püüab uue Mercurial Superfly-ga vastata jalgpallurite kasvavatele ambitsioonidele,“ lisas Edwards.

Kuna mäng on muutunud märksa intensiivsemaks ning nõudlikumaks, siis on iga murdosasekund arvel ja võib saada mängus saatuslikuks, Nike Mercurial Superfly jalats aitab mängijatel rakendada oma tõelist potentsiaali. „Mängijad on muutunud koos mänguga ning on paremad, tugevamad ja kiiremad kui eales varem – ka varustus peab ajaga kaasas käima, pidevalt arenema ning pakkuma jalgpalluritele kõiki võimalusi, et olla veelgi kiirem ning just seda Mercurial Superfly pakubki,“ lisas Nike maaletooja AS-i Jalajälg tegevjuht RainerTops.

Nike Mercurial Superfly arendamine võttis kokku neli aastat ning toimus tihedas koostöös teadlaste ja parimate mängijatega, kelle tagasiside kohaselt jalats loodi. Uus jalgpallijalats paistab silma nii märkimisväärse disaini kui ka jalatsis kasutatud uudse Nike Flyknit tehnoloogia poolest, mis aitab vähendada mängija jala ja palli vahele jäävat materjali miinimumini, et aidata jalgpalluril saavutada maksimaalne tunnetus ja kontroll palli üle.  Lisaks on jalatsil kõrge Dynamic Fit Collar äär, mis muudab radikaalselt Mercuriali välimust ning tagab parima istuvuse, tunnetuse ja teeb jalatsist justkui mängija jala pikenduse.  Dynamic Fit Collar äär integreerib jala, pahkluu ja jala madalama osa, eemaldab kõik segavad faktorid ja lubab mängijal palliga kiiremini manööverdada.

Lisaks väärivad märkimist kindlasti ka läbimurdelised Superfly Brio kaablid, mis on kootud ja kinnitatud otse Mercurial Superfly talda, need pakuvad maksimaalset tuge kannale ning toimivad kui ragulkad, mis lisavad mängijale kiirust. Painduvam täispikkuses süsinikplaat aitab mängijal kanda energia läbi maapinna efektiivsemalt ning jalatsi kanna alla lisatud needid annavad mängijale stabiilsust ning hõõrdumist, et pakkuda paremat tõuget ja kontakti maapinnaga.

Fotod: Nike

Ei ole valitud galeriisse või galerii kustutatud.

Head Uudised GoodNews