1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Nike valiti maailma kõige innovaatilisemaks ettevõtteks
Nike valiti maailma kõige innovaatilisemaks ettevõtteks

Nike valiti maailma kõige innovaatilisemaks ettevõtteks

Juhtiv meediabränd Fast Company pärjas Nike revolutsiooniliste uute toodete eest 2013. aasta kõige innovaatilisema ettevõtte tiitliga.

Nike pälvis tiitli peaasjalikult tänu kahele revolutsioonilisele tootele: Fuel Bandi elektrooniline käevõru ja Flyknit Racer jalatsid. Fast Company sõnul teeb Flyknit Raceri eriliseks see, et tegu pole kõigest uue jalatsiga, vaid uue viisiga, kuidas jalatseid toota. „Innovaatilisema ettevõtte tiitel on meile suureks tunnustuseks. Nike missiooniks on inspireerida ja pakkuda uuenduslikke lahendusi igale sportlasele maailmas ja sellised revolutsioonilised tooted nagu Fuel Band ja Flyknit Racer on selle mõtteviisi väga heaks näiteks,“ ütles Nike maaletooja AS Jalajälg juhatuse liige Rainer Tops.

Jalatsite valmistamine Flyknit tehnoloogiaga on maksimaalselt keskkonnasõbralik ning tekitab tootmises tänu kudumistehnika kasutamisele minimaalselt jääke. Kogu jalatsi pealne kootakse ühes tükis, mistõttu on jalats ka äärmiselt kerge, mugav ning kohandub ideaalselt kandja jalaga.

Fuel Band elektrooniline käevõru toob Nike rõivaste ja jalatsite juurest tehnoloogiamaailma. Fuel Band on spordihuvilise parim sõber, mis mõõdab kogu päeva jooksul inimese liikumist, võimaldab oma tulemusi jagada sõpradega online ja reageerib värvidega kasutaja aktiivsusele (roheline – aktiivne ja punane – mitteaktiivne). Lisaks on Fuel Band stiilne disainitoode.

Fast Company on maailma juhtiv progressiivne ärimeedia bränd, mis valib igal aastal välja 50 ettevõtet, kelle innovatsioonid omavad suurimat mõju ettevõtte tööstusharule kui ka kultuurile laiemalt. Fast Company top 50 kõige innovaatilisemat ettevõtet aastal 2013: http://www.fastcompany.com/section/most-innovative-companies-2013.

Head Uudised GoodNews