1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Nordic Digital ühines koalitsiooniga “Ettevõtted HIV vastu”
Nordic Digital ühines koalitsiooniga “Ettevõtted HIV vastu”

Nordic Digital ühines koalitsiooniga “Ettevõtted HIV vastu”

Koalitsiooniga „Ettevõtted HIV vastu“ ühines kaubandusega tegelev ettevõte Nordic Digital AS.

Koalitsioon „Ettevõtted HIV vastu“ loodi 2007. aastal ja tegemist on ainsa ühendusega Eestis, mis kaasab HIV-epideemia peatamisse just tööandjaid ning keskendub tööandjate kaudu ennetustöös aktiivsele tööealisele elanikkonnale.

Jae- ja hulgimüügiga tegeleva ettevõtte Nordic Digital AS-i juhatuse liige Urmas Kiisk ütles, et HIV levik Eestis on kahjuks aina rohkem saamas meie kõigi mureks: “Billy Boy esindajana Eestis on Nordic Digitali missiooniks ka teadliku seksuaalkäitumise kujundamine. Töötame koalitsioonis selle nimel, et meie panus HIV ennetusse aitaks pidurdada selle epideemia levikut Eestis. Koalitsiooni liikmena saame võetud ülesannet kindlasti edukamalt lahendada kui üksi.“

Koalitsiooni “Ettevõtted HIV vastu” tegevjuht Keit Fomotškini sõnul puudutab HIV kõiki Eestis tegutsevaid ettevõtteid rohkem kui kunagi varem: „ Viimastel aastatel nakatub enim just produktiivseim tööealine elanikkond ehk inimesed vanuses 25-49 eluaastat. Mul on väga hea meel, et koalitsioon laieneb ja meiega liitub ettevõte, mis jõuab üle Eesti kümnete tuhandete inimesteni. Olen veendunud, et Nordic Digital annab suure ja vajaliku panuse HIV ennetusse“.

Koalitsioon „Ettevõtted HIV vastu“ koondab HIV-epideemia peatamisse panustavaid ettevõtteid Eestis. Koalitsiooni kuulub 12 tööandjat: Swedbank, Nordecon, TNS Emor, Hill&Knowlton, Johnson&Johnson, TBWAGuvatrak, Coca-Cola, Radisson BLU Hotell Tallinn, Rimi Eesti, Boehringer Ingelheim Eesti filiaal, Meedius ja Nordic Digital AS.

Rohkem infot leiad www.hooli.ee.

Head Uudised GoodNews