1. Avaleht
  2. Toode
  3. NOVA NUTITELEFONID! Huawei tutvustas uusi nova seeria nutitelefone
NOVA NUTITELEFONID! Huawei tutvustas uusi nova seeria nutitelefone

NOVA NUTITELEFONID! Huawei tutvustas uusi nova seeria nutitelefone

novaHuawei tutvustas eile Berliinis toimunud messil IFA 2016 Huawei nova ja Huawei nova plus nutitelefone, mis on esimesed uue mudeliseeria seadmed.

Uue mudeliseeria nova seadmed on kumerate servadega, neil on tipp-tasemel kaamera ja parendatud jõudlus. Huawei nova ja Huawei nova plus iga detail on disainitud kasutajate kiiret elustiili ja personaalsust silmas pidades – telefon annab võimaluse teha suurepäraseid selfisid ning aku ühekordsest laadimisest piisab tuhandete fotode tegemiseks.

“Huawei mõistab tarbijate soovi kasutada seadet, mis sobib nende kiire elustiiliga. Ülihea jõudlus, stiilne disain ja uued kaamerafunktsioonid tagavad parima kasutajakogemuse ning on mõeldud põlvkonnale, kes veedab väga palju aega nutitelefonidega,” ütles Huawei Consumer Business Groupi juht Richard Yu.
Huawei nova nutitelefonide kumera pealispinna ja 5-tollise ekraani märkamatu ühendus annab tulemuseks ergonoomilise ja kompaktse disaini. Tänu sellele sobitub telefon ideaalselt kätte ja seda on mugav kasutada ka ühe käega.

Huawei nova 8MP esikaamera võimaldab teha kvaliteetseid fotosid igas olukorras. Kaamera on varustatud Beauty Makeup 2.0 ja Beautiful Skin 3.0 äppidega, mille abil on võimalik lisada fotole kosmeetilisi efekte ja siluda iluvigu, et saada veelgi parem tulemus.

nova plusHuawei nova 12MP tagakaamera on varustatud laia avaga läätsega ja sensoriga, mis võimaldavad ka kehvades valgustingimustes jäädvustada häid fotosid. Huawei nova plus on varustatud 16MP tagakaameraga, mis on samuti ideaalselt sobiv tagasihoidlikesse valgustingimustesse. Lisaks on nova nutitelefonide kaameratel kiire ja täpne autofookus.

Huawei nova mudeliseeria telefonid on varustatud võimsa Snapdragon 625 protsessoriga, milles kasutatud 14nm tehnoloogia suurendab võimsust ja vähendab energiatarbimist. Nova 3020 mAh aku koos Smart Power 4.0 funktsiooniga tagab ühe laadimisega seadme pika kasutusaja. Järgmise generatsiooni 3D sõrmejäljelugeja on veelgi kiirem, täpsem ja turvalisem ning mugav kasutada ka ühe käega.
Huawei nova plus on varustatud 3340 mAh akuga, mis tagab veelgi pikema tööaja ja võimaldab ühe laadimisega teha tuhandeid fotosid.

Huawei nova on varustatud ka DTS Headphone:X tehnoloogiaga, mis tagab kodukinoga võrreldava autentse 3D heli.

Nii Huawei nova (32GB ROM ja 3GB RAM) kui Huawei nova plus (32GB ROM ja 3GB RAM) jõuavad oktoobris müügile enam kui 50 riigis, sh Saksamaal, Austrias, Prantsusmaal, Itaalias, Hispaanias ja Kanadas.

Prestige Gold, Mystic Silver ja Titanium Grey värvitoonides nova nutitelefonid hakkavad maksma 399 eurot ja 429 eurot.

Head Uudised GoodNews