1. Avaleht
  2. Toode
  3. NUTIKAS! Viis põhjust, miks eelistada talvel vastupidavat nutitelefoni
NUTIKAS! Viis põhjust, miks eelistada talvel vastupidavat nutitelefoni

NUTIKAS! Viis põhjust, miks eelistada talvel vastupidavat nutitelefoni

nutiPidevalt õues töötades võivad talve saabudes muutunud ilmastikutingimused tekitada probleeme teie nutitelefonile, mistõttu vajate usaldusväärset suhtlusvahendit jäises ja lumises töökeskkonnas.

Kui jätta nutitelefon 0 kraadi juures mitmeks tunniks pargitud autosse, võivad aku ja seade kahjustusi saada. Külma ja lume tõttu võib tõrkuda ka puuteekraan, mistõttu on seda märksa raskem või isegi võimatu käsitseda. Järsu temperatuurimuutuse korral võib probleemiks saada ka kondenseerunud vesi. Cat vastupidavad nutitelefonid on ehitatud selle kõigega toime tulema – nende eelised tulevad esile just äärmuslikes töötingimustes. Allpool on loetletud viis põhjust, miks Cat nutitelefonid on alati oma ülesannete kõrgusel.

Sujuv toimimine äärmuslikel temperatuuridel

Meie laiuskraadil ei üllata kedagi talvisel ajal –5 kraadi külma. Tavalistele nutitelefonidele võib see olla ohtlik ja ülejõukäiv – parimal juhul saab internetti ja rakendusi kasutada vaid minimaalsel kiirusel. Cat S40 ja Cat S30 vastupidavad telefonid töötavad vähimagi vaevata temperatuuril -25 kuni 55 kraadi. Telefoni pärast ei pea muretsema, kui unustate selle talvel jäisele ehitusplatsile või suvel paariks tunniks lõõmava päikese kätte – tänu Mil-Spec 810G sertifikaadile töötavad mõlemad mudelid ka äärmuslikul temperatuuril.

Nutikad ja vastupidavad

Tavaliste nutitelefonide akud ei kannata külma ja kipuvad kiiresti tühjaks saama. Cat nutitelefonidel on suurepärased 3000 mAh mahtuvusega akud. Ka kõige suurema külma korral peavad need telefonid ooterežiimis vastu 20 päeva ja nende kõneaeg on 12 tundi. Telefoni on paigaldatud proffidele mõeldud personaliseeritud rakenduste pood, kust leiab kõikvõimalikke tööks vajalikke abivahendeid alates vesiloodist ja ühikute teisendajast ning lõpetades mõõtekaameraga. Valmis vaid ühe klõpsuga – mis tahes temperatuuril.

Kindaga käsitsemise võimalus

Kui töötate talvel (nagu ka suvel) enamasti kinnastega, ei ole tavalisi ekraane piisavalt mugav käsitseda. Tänu Cat nutitelefonide uuenduslikule kinnastega käsitsemise tehnoloogiale* saab neid käsitseda kindaid käest võtmata. Tänu paremale haarduvusele, mis vähendab telefoni mahapillamise ohtu, saab seda kasutada pakases ning samuti kinnastega.

Põrutuskindlus

Isegi kui nutitelefon libiseb kiirustades käest või pudeneb juhikabiinist otse jäisele põrandale, pole tarvis muretseda: Mil-Spec 810G sertifikaadi ja ülimalt purunemiskindla Corning Gorilla klaasiga telefon peab vastu ka kõrgelt kukkumisele ja tugevale põrutusele.

Veekindlus nii vihma, jää kui ka lume korral

Lisaks äärmuslikele temperatuuridele peavad nutitelefonid õues töötamisel taluma ka kokkupuudet kõikvõimalike vedelikega, milleks talvel on peamiselt vesi oma erinevates olekutes. Ehitusel, põllumajanduses või logistika alal töötades tuleb ikka ette, et telefon pudeneb veelompi, pori või lume sisse, remonti tehes saab värviga kokku ning rasketööstuses läheb tolmuseks ja määrdub. Kui on vaja nutitelefoni, mis selliste ohtudega toime tuleks, peavad sellel olema õiged sertifikaadid: parim kaitse on tagatud ainult IP68 ja Mil-Spec 810G sertifikaatidega – just selle poolest eristuvadki Cat S30 ja Cat S40 teistest nutitelefonidest. Õues külma käes töötamiseks on raske leida vastupidavamat ja töökindlamat abimeest.

Head Uudised GoodNews