1. Avaleht
  2. Toode
  3. Nutitelefonide ostjaid Baltimaades on tabanud kullapalavik
Nutitelefonide ostjaid Baltimaades on tabanud kullapalavik

Nutitelefonide ostjaid Baltimaades on tabanud kullapalavik

gallery_detail_25_720_l

Samsungi müügistatistika näitab, et Euroopas eelistab iga neljas Galaxy S6 või S6 edge ostja kuldset värvi mudelit. Baltimaades on see number aga veel suurem – Eestis, Lätis ja Leedus valis 46 protsenti Galaxy S6 ostjatest kuldset värvi mudeli. Lisaks on osutunud populaarseks ka musta värvi Galaxy S6. Kuldse ja musta värviga nutitelefonid olid populaarsed ka nende seas, kes soetasid endale Galaxy S6 edge mudeli: 54 protsenti ostjatest ostsid kuldset värvi ja 39 protsenti musta värvi telefoni.

„Baltimaades on juba mitu aastat eelistatud musta ja valget värvi nutitelefone. Seetõttu on just kuldse S6 ja S6 edge telefoni müügiedu meie jaoks positiivne üllatus. Tundub, et kuldne on moes,“ rääkis Samsung Eesti juht Toomas Tiits.

Galaxy-S6-edge_Gold-Platinum_Art-Photo2Euroopas on kuldset värvi Galaxy S6 ja S6 edge’i saatnud tõeline müügiedu – 23 protsenti Galaxy S6 või S6 edge’i ostjatest on soetanud endale kuldses toonis telefoni ning mitmes Euroopa riigis on seda värvi telefonid juba läbimüüdud.

Samsungi uued nutitelefonid tulid müügile viies erinevas toonis: Green Emerald (smaragdroheline), Blue Topaz (sinine topaas), White Pearl (valge), Black Sapphire (must) ja Gold Platinum (kuldne). Eestis on hetkel saadaval kolm värvitooni: valge, must ja kuldne, kuid lähinädalatel lisandub smaragdroheline Galaxy S6 edge mudelil ja sinine Galaxy S6 mudelil.

Huvitavad faktid kulla kohta:

  1. Pea igas kaasaegses telefonis on sees mingi kogus ehtsat kulda
  2. Umbes seitse protsenti maailma kullatoodangust kasutatakse elektroonikaseadmete valmistamiseks
  3. Kullast saab teha niiti ja kasutada tikkimisel
  4. Kuld on söömiskõlblik
  5. Enamik kulda on arvatavalt sadenenud metooriitidega
Head Uudised GoodNews