1. Avaleht
  2. Majandus
  3. OLE PAREM! Suunanäitaja sari aitab ettevõtjail nõuetes paremini orienteeruda
OLE PAREM! Suunanäitaja sari aitab ettevõtjail nõuetes paremini orienteeruda

OLE PAREM! Suunanäitaja sari aitab ettevõtjail nõuetes paremini orienteeruda

JuhtimineTarbijakaitseamet ja Eesti Kaubandus-Tööstuskoda alustavad ettevõtjatele mõeldud sügisese infopäevade sarjaga Suunanäitaja, mis aitab kauplejatel ja teenusepakkujatel orienteeruda kehtestatud nõuetes ja korraldada oma igapäevast tööd tarbijasõbralikumalt.

Sel sügisel Suunanäitaja egiidi all toimuvad infopäevad keskenduvad jae- ja e-kauplejatele ning teenusepakkujatele esitatavatele nõuetele, ebaausatele kauplemisvõtetele ja piiriülestele ostudele.

Infopäevad „Suunanäitaja – nõuded jaekauplejatele“ toimuvad 1. oktoobril Tartus, 20. oktoobril Tallinnas (sünkroontõlkega vene keelde), 11. novembril Kuressaares. „Kauplejail on oluline teada regulatsioone, millest oma tegevuses juhinduda. Infopäevadel aitavad Tarbijakaitseameti juristid nõudeid reaalsete näidete varal lahti mõtestada ning asetada need oma igapäevastesse olukordadesse. Igasuguse eduka ettevõtluse aluseks, olgu tegemist kas ilu- või remonditeenuste pakkuja, keemilise puhastuse või kodutarbeid müüva kauplejaga, on oluline usalduslik suhe tarbijaga, mida aitab luua selge teadmine oma kohustustest tarbija ees,“ selgitas tarbijakaitseameti avalike suhete ja tarbijapoliitika osakonna juhataja Hanna Turetski-Toomik.

E-kauplejatele mõeldud „Suunanäitaja – kaupleja kohustused e-kaubanduses“ toimub 28. oktoobril Tallinnas. Siis käsitletakse regulatsioone, et aidata kauplejail seadusi mõistes toime tulla järjest populaarsemaks muutuva internetikaubandusega. Infopäeval käsitletakse kuidas tooteid või teenuseid internetis esitada, kuidas lahendatakse ettejuhtuvaid probleeme nii eesti kui ka teisest riigist pärit tarbija puhul.

Rohkem infot leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews