1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Olerex avab täna Õismäel uue teenindusjaama
Olerex avab täna Õismäel uue teenindusjaama

Olerex avab täna Õismäel uue teenindusjaama

Foto: Olerex
Foto: Olerex

Täna avas Olerex Õismäe ning Harku piiril uue teenindusjaama, mis on oma teenuste ning tehniliste lahenduste osas võrdne Euroopa parimate teenindusjaamadega. Uus jaam asub aadressil Paldiski mnt 150.

„Olerexi Õismäe kaasaegses kontseptsioonitanklas pakutakse kõiki teenuseid, mida üks bensiinijaam üldse pakkuda suudab,“ sõnas AS-i Olerex turundusjuht Liina Kivimägi. „Ööpäevaringselt on avatud kohvik-pood, kus saab keha kinnitada juba klientide lemmikuks saanud eestimaiste võileibade ning pagaritoodetega. Poest on võimalik soetada esmatarbekaupu, söögikraami ja loomulikult autokaupu.“

„Olerexi autopesulad on saanud klientide poolt kiidusõnu ning kõrgeid hinnanguid, tahame oma autopesu taset jätkuvalt kõrgel hoida ning ka Õismäe pesula sisseseade tuleb Saksa kvaliteettootjalt Otto Christ AG-lt,“ lisas Kivimägi.

Foto: Olerex
Foto: Olerex

Õismäe teenindusjaamas saavad korraga tankida kaheksa sõiduautot ning eraldi saarel kaks veokit. Olemas on samuti LPG autogaasitankla. Ka Õismäe tanklas on võimalik tankida klaasipesuvedelikku otse tankurist. Veokijuhid saavad tankida heitgaase vähendavat lisandit AdBlue ja kontrollida rehvirõhku otse veokisaarel.

AS Olerex ehitab sellel aastal veel 3 uut teenindusjaama. Hetkeks on renoveeritud 3 jaama, millele lisandub veel üks. Uued teenindusjaamad avatakse Põlvas, Rakveres ning automaatjaam Tallinna külje all Murastes. Uuenduskuuri on läbinud Kuressaare, Aovere ja Aseri teenindusjaamad ning töö on käimas juba Jõelähtme tanklas. Investeeringu kogumaht on ligi 5 miljonit eurot.

AS Olerex (www.olerex.ee) on 1994. aastal asutatud Eesti kütusefirma, kelle müügivõrku kuulub tänaseks juba 48 täisteenindusjaama ja kiirtanklat üle Eesti. AS Olerex kuulub Eesti suurimate kütuse jaemüüjate hulka ning annab tööd ligi 300 inimesele.

Head Uudised GoodNews