1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Olerexi kohvikutes laieneb eestimaiste võileibade sortiment
Olerexi kohvikutes laieneb eestimaiste võileibade sortiment

Olerexi kohvikutes laieneb eestimaiste võileibade sortiment

Seapraeleib
Seapraeleib

Olerexi teenindusjaamades tegutsevad kohvikud on koostöös Eesti Leivatööstusega lettidele toonud uue valiku eestimaiseid einevõileibu ning pagaritooteid. Eesti Leivatööstuse valmistatud toodetes on kasutatud värsket ning kodumaist toorainet. Uued tooted on müügil kõikides Olerexi teenindusjaamades.

„Oleme pidevalt laiendanud Olerexi teenindusjaamades Teelise kaubamärgi all pakutavate toodete valikut ning jälginud hoolega, millist kehakinnitust eestlane hommikukohvi kõrvale või kiireks vahepalaks eelistab,“ sõnas Olerexi turundusjuht Liina Kivimägi. „Eesti inimesed armastavad üle kõige lihtsaid ning värskeid suupisteid, seega oleme oma uutes einevõileibades kombineerinud musta leiva kilu ja muna, suitsusingi ning koduse seapraega. Kolmnurkvõileibadest lisandusid sortimenti suitsulõhe ja singi-juustu saiad“

Singijuustusai
Singijuustusai

„Meie leivatooted teeb eriliseks see, et nisuvaba koorikleib on valmistatud Tunnustatud Eesti Maitse kvaliteeti näitavat pääsukese märki kandvast traditsiooniliselt kääritatud rukkileiva tainast. Leibade-saiade tootmisel ei kasutata ka säilitusaineid, mis tähendab, et tootmine on pedantselt korrektne ning puhas,“ lausus Liina Kivimägi.

Augustis lisanduvad Teelise sarja seesamiseemnetega sarvesai mozzarellaga ning tervislikud sepikusarvekesed, mis on täidetud juustu, singi või suitsukanaga.

Olerexi teenindusjaamades pakutavad einevõileivad, küpsised, saiakesed ning koogid valmistatakse OÜs Eesti Leivatööstus.

AS Olerex (www.olerex.ee) on 1994. aastal asutatud Eesti kütusefirma, kelle müügivõrku kuulub tänaseks juba 48 täisteenindusjaama ja kiirtanklat üle Eesti. AS Olerex kuulub Eesti suurimate kütuse jaemüüjate hulka ning annab tööd ligi 300 inimesele.

Head Uudised GoodNews