1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Osta.ee tuli välja mobiiliäpiga
Osta.ee tuli välja mobiiliäpiga

Osta.ee tuli välja mobiiliäpiga

Osta.ee tuli välja mobiiliäpigaOstu-müügikeskkond Osta.ee on märtsist kasutatav ka mobiilirakenduse abiga, sellega soovitakse suurendada mobiilsete külastuste arvu 120 000ni kuus. Mobiiliäpp on tasuta alla laaditav App Stores ja Play Stores ning on uute tasuta rakenduste seas saavutanud kiiresti koha esikümnes.

Toomas R. Raist, Osta.ee juht: “Tahame suurendada oma kaasaegsete kasutajate hulka, kes kasutavad mobiilseid lahendusi – nutitelefoni ja tahvelarvutit. Soovime mobiilirakendusega kasvatada nende külastajate arvu märtsi lõpuks vähemalt 120 000ni kuus. Kuu keskel oli see arv 100 000 kandis. Mobiilseks minek on seotud vajadusega teha olulised funktsioonid kättesaadavaks mobiilsel seadmel ükskõik kus ja mitte ainult arvuti taga. Enamuse meie kasutajate vanus on vahemikus 22-32 aastat.”

Osta.ee oli mobiiliga kasutatav ka varem, kuid uue rakendusega kiireneb esemete ost-müük märgatavalt. Mobiiliga saab teha foto müüdavast tootest ja selle koheselt ka müüki panna.
Rakendus annab teavitustega teada olulistest sündmustest oksjonil, näiteks kui keegi on teinud kõrgema pakkumise, saab sellele koheselt ka oma pakkumisega vastata.

Toomas R. Raist ütleb, et mobiilsete kasutajate tehinguhind on keskmiselt 10-15% kõrgem, kui arvutikasutajatel.

Mobiilirakenduse aitas välja töötada Opus Online.

Osta.ee on ostu-müügikeskkond internetis, millel on 260 000 registreeritud ning autenditud kasutaja ning 600 000 eri kasutajat iga kuu. Keskkonnas tehakse iga kuu keskmiselt 110 000 tehingut keskmiselt 1,4 miljoni euro väärtuses ning ta on suurim e-kaubanduse ettevõte Eestis. Osta.ee teeb piraatlusega võitlemiseks koostööd mitme kaubamärgi ja ametiasutusega. Osta.ee kuulub koos kinnisvaraportaaliga KV.ee ettevõttele Allegro Baltics.

Head Uudised GoodNews