1. Avaleht
  2. Majandus
  3. OSTLEJATE PIDUPÄEV! Täna toimub Viru Keskuses ja Kaubamajas taas Ostlejate Pidupäev
OSTLEJATE PIDUPÄEV! Täna toimub Viru Keskuses ja Kaubamajas taas Ostlejate Pidupäev

OSTLEJATE PIDUPÄEV! Täna toimub Viru Keskuses ja Kaubamajas taas Ostlejate Pidupäev

"Lexsoul
Lexsoul Dancemachine
Foto: Kalle Veesaar

Kevadine ostupidu toob taas välja vaid selleks päevaks loodud eripakkumised ning palju kvaliteetset meelelahutust. Seekordseks täheks on kell 16.00 Viru Keskuse aatriumis aset leidev stand-up komöödia Katariina Tamme ja Piret Krummi esituses.

Ostlejate Pidupäev toimub kella 9.00 – 22.00 ning nii Viru Keskus kui ka Kaubamaja on tavapärasest tunni võrra kauem avatud. Kõigist kauplustest ja teeninduskohtadest leiab eripakkumisi ning pidupäevale kohast meelelahutust. Ostlejate Pidupäeva naelana toimub kell 16.00 Viru Keskuse aatriumis Piret Krummi ja Katariina Tamme efektne ja pisarateni naerutav stand-up komöödia „Me ei tee nalja – me oleme NAISED“, kus tulevad esitlusele andeka duo seniste etteastete parimad palad, sketšid ja monoloogid.

Kell 17.30 ja 18.30 musitseerib Kaubamaja Naistemaailmas tempokas Lexsoul Dancemachine ning üritusele paslikku meelelahutust leiab veelgi.

Katariina ja Piret Foto: Karli Saul
Katariina ja Piret
Foto: Karli Saul

Lisainfo sooduspakkumiste ja meelelahutusprogrammi kohta leiab SIIT!

Nii Viru Keskuse kui ka Rävala parkimismajas on Ostlejate Pidupäeva puhul Viru Keskuse ja Kaubamaja sama päeva ostutšeki alusel parkimine tasuta.

Viru Keskus on Eesti suurima külastatavusega ostu- ja meelelahutuskeskus, kust leiab lisaks raamatupoe ja apteegi. Tallinna südames asuv moekeskus on hinnatud kohtumispaik ning mitmekülgne kvaliteetsetele moekaupadele ka Baltimaade suurima ilu- ja juveelitoodete piirkonna ning Eesti suurima kultuuri-, moe- ja meelelahutussündmuste toimumiskoht. Viru Keskuses tegutseb üle saja kaupluse ja teeninduskoha, kohvikuid ja restorane, spordiklubi ning südalinna soodsaim parkimismaja.

Ostlejate Pidupäev

Head Uudised GoodNews