1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Paf.com kirjutati Guinnessi raamatusse kahe maailmarekordiga!
Paf.com kirjutati Guinnessi raamatusse kahe maailmarekordiga!

Paf.com kirjutati Guinnessi raamatusse kahe maailmarekordiga!

Guinness World Records kinnitas ametlikult hasartmängude ettevõtte Paf.com nimele kaks maailmarekordit väärivat megavõitu – 8,6 miljonil euro suurune võit möödunud aasta novembrist ning 17,8 miljoni suurune võit selle aasta jaanuarist.

Paf Eesti juht Allar Levandi sõnas, et tegemist on erakordsete võitudega hasartmängude ajaloos. “Loodame, et Pafi võidud teevad ka tulevikus silmad ette maailma suurematele internetimängude pakkujatele,” sõnas Levandi.

Selle aasta novembris võideti Paf’is maailma suurim mitte-jagatud online mänguautomaatide jackpot – 8 636 042 eurot ja seda Arabian Nights mänguautomaadil. Teise megavõidu – 17 861 813 eurot – mis on ühtlasi ka maailma suurim välja makstud online mänguautomaatide jackpot, võitis Soome mängija selle aasta jaanuaris.

Levandi sõnul on Paf’is kasutusel hasartmängude maailmas ainulaadne tugiprogramm  suurvõitjatele. “Megavõiduga kaasneb inimese jaoks kardinaalne elumuutus, meie ülesanne on pakkuda võitjatele nõuandeid ja tuge ning vältida olukorda, kus võidetud miljonid lähevad kergekäeliselt ja suurte panustena taas internetimängudesse,” rääkis Levandi.

Ahvenamaal registreeritud enam kui 40-aastase ajalooga ettevõte suunab põhitegevusest teenitud kasumi heategevusse, sotsiaaltoetusteks, samuti kultuuri- ja erinevate keskkonnaprojektide elluviimiseks. Paf toetab olümpialiikumist ning on Eesti Olümpiakomitee peasponsor.

Head Uudised GoodNews