1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Parimaks praktikakohaks pürgib 60 edumeelset ja silmapaistvat ettevõtet
Parimaks praktikakohaks pürgib 60 edumeelset ja silmapaistvat ettevõtet

Parimaks praktikakohaks pürgib 60 edumeelset ja silmapaistvat ettevõtet

ivo lillEesti Tööandjate Keskliidu konkursil „Parim praktikakoht 2017” kandideerivad kõige edumeelsema ja silmapaistvama praktikakorraldusega tööandja tiitlile 60 ettevõtet.

Konkursi hindamiskomisjoni esimehe, Eesti Tööandjate Keskliidu juhataja Toomas Tamsare sõnul väärib märkimist tugev koostöö koolide ja ettevõtete vahel.

„Ligi kaks kolmandikku kandidaatidest esitasid koolid, mis näitab, et paljud kõrg- ja kutsekoolid on leidnud endale head ja usaldusväärsed koostööpartnerid, kellega praktikakorraldusse panustada,” sõnas Tamsar. „Konkursile laekunud avalduste põhjal on rõõm näha, et Eesti tööandjad tegelevad jõudsalt töötajate järelkasvu ja on valmis pingutama, et tublid noored leiaksid just nende juurde tee. Eriti hea meel on selle üle, et praktikakorraldusse panustavad nii suured kui ka väikesed ettevõtted ja seda üle kogu Eesti.”

Lisaks parimale praktikakohale valitakse ka parim regionaalne praktikakoht ja parim väikeettevõttest praktikakoht. Konkursile said kandidaate üles seada nii ettevõtted ise, kui ka kõrg- ja kutseõppeasutused.

Võitjad valib viieliikmeline hindamiskomisjon, kuhu kuuluvad Eesti Tööandjate Keskliidu juhataja Toomas Tamsar, Haridus- ja Teadusministeeriumi kantsler Janar Holm, Eesti Personalijuhtimise Ühingu PARE tegevjuht Ene Olle, Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liidu tööstus- ja haridusvaldkonna juht Pille Meier ja Tallinna Teeninduskooli direktor Meeli Kaldma. Žürii koguneb kandidaatide hindamiseks ja võitjate valimiseks järgmisel nädalal.

Võitjad kuulutatakse välja aprillis ja auhinnad, milleks on Ivo Lille kaunid klaasskulptuurid, antakse üle ettevõtetes kohapeal. Võitjad saavad õiguse kasutada ka spetsiaalset märgist.

Eelmisel aastal pärjati Eesti parimaks praktikakohaks ABB AS, parim regionaalne praktikakoht oli Fortaco Eesti ja parim väikeettevõttest praktikakoht Gurmeeklubi OÜ.

Konkursi korraldab Eesti Tööandjate Keskliit koostöös SA Innove ja Haridus- ja Teadusministeeriumiga. Konkurssi rahastavad Eesti riik, Euroopa Sotsiaalfond ja Eesti Tööandjate Keskliit.

parim-praktikakoht

Head Uudised GoodNews