1. Avaleht
  2. Toode
  3. Paulig töötas välja suvised kohvikokteilid
Paulig töötas välja suvised kohvikokteilid

Paulig töötas välja suvised kohvikokteilid

Algavale suvele mõeldes on Pauligi kohvimeistrid Marta Piigli eestvedamisel töötanud välja valiku värskendavaid ja ergutavaid kohvikokteile, mis sobivad hästi ka kodustes tingimustes valmistamiseks.

Paulig Coffee turundusjuhi Piret Madara sõnul on eestlased kohvitarbimises üsna konservatiivsed ja kohv on tihti rutiinne osa igapäevaelust. „Kohv võib aga olla ka väga mänguline ja sobib suurepäraselt kombineerimiseks erinevates kokteilides ühe komponendina. Mitmel pool maailmas valitakse soojal suvepäeval tavapärase kohvi või caffé latte asemel sageli mõni jahutavam kohvijook või erinevatest koostisainetest valmistatud kohvikokteil.“

Pauligi kohvikokteilide valik pakub võimaluse avastada kohvi mängulist poolt ja kogeda uusi maitseelamusi. Retseptide hulgas leidub nii tervislikke kohviga smuutisid kui ka espresso-põhiseid särtsakaid kohvijooke. „Kõige populaarsemateks kujunevad ilmselt Hommikuamps, mida leiab ka YO! jogurtikohvikute menüüst, ning jäätise ja aprikoosiga Sombrero,“ lisab Madar. Espresso-põhiste kohvijookide seast võib Madara arvates tarbijate lemmikuks saada Kuum Apelsin, kus espresso jõulisusele on võrdväärseteks partneriteks vahukoor ja kondenspiim ning ergutav vürtside segu.

Kohvikokteilide retseptid on loonud Pauligi kohvimeistrid Coffee in Good Spirits maailmameistri Marta Piigli juhendamisel. Madar loodab, et tarbijad võtavad kohvikokteilid hästi vastu: „Retseptide väljatöötamisel pidasime lisaks maitsemeelte üllatamisele silmas ka seda, et jooke oleks kodus lihtne ja kiire valmistada: vaja on vaid kohvi, teisi koostisosi ning blenderit või saumikserit. Suvised kohvijoogid on kindlasti huvitavaks vahelduseks aiapeole saabuvatele külalistele. Usun, et pakutavast valikust leiate variante, millega näiteks veidi jahedavõitu jaanipäeva hilishommikul või sumedal augustikuu öösel oma külalisi meeldivalt üllatada.“

Kõik kohvikokteilide retseptides kasutatud Pauligi kohvid on valmistatud järgides vastutustundliku kohvitootmise põhimõtteid ja omavad vastavaid sertifikaate.

Valik Pauligi kohvikokteile on suve jooksul saadaval populaarsetes kohvikutest Must Puudel ja Sinilind ning Yo! jogurtikohvikutes.

Kohvikokteilide retseptid jookide koduseks valmistamiseks leiab Pauligi Facebooki lehelt https://www.facebook.com/Kohvimaailm.

Head Uudised GoodNews