1. Avaleht
  2. Toode
  3. Peugeot toob müügile uue linnaauto Peugeot 108
Peugeot toob müügile uue linnaauto Peugeot 108

Peugeot toob müügile uue linnaauto Peugeot 108

Peugeot 108Peugeot toob turule uue kompaktse linnaauto Peugeot 108, mida saab esmakordselt näha 6.-16. märtsil toimuval Genfi autonäitusel. Uus mudel jõuab Eestis müügile selle aasta suvel.

Peugeot uue mudeli 108 disainis on arvestatud põhimõttega, et auto oleks kompaktne, isikupärane, mugav ning keskkonnasõbralik. „Peugeot 108 on täiuslik linnaauto, mille 4,8-meetrise pöörderaadiusega saab linnaliikluses teha kergelt ka keerulisemaid manöövreid. Lisaks on uus mudel kohandatav iga kliendi maitse järgi tänu rikkalikule varustuse- ja värvikombinatsioonidele.“ ütles Peugeot Baltic turundusjuht Kerli Maro.

Peugeot 108_2Peugeot 108 on 3,47 meetrit pikk ja 1,62 meetrit lai ning kaalub vaid 840 kilogrammi. Pagasiruumi mahutavus on 196 liitrit. Koos kokku pakitud tagaistmega mahutab auto pagasiruum kuni 750 liitrit.

Peugeot 108’t saab valida nelja üliökonoomse kolmesilindrilise mootoriga, millest kolm on üheliitrilised 68 hobujõuga mootorid ning lisaks 1,2-liitrine 82 hobujõuga PureTech mootor.

Peugeot 108_3Peugeot 108’s on nutikas Mirror Screen süsteem, mis võimaldab auto kasutajal ühendada oma nutitelefon autoga, kasutades mugavalt kõiki telefonirakendusi. Mirror Screen süsteemiga töötavad Android, RIM, Windows ja IOS operatsioonisüsteemidel põhinevad nutitelefonid.

Peugeot 108 on saadaval kolme- ja viieukselisena ning kahes versioonis: klassikalise kõvakatusega ja pehme katuseosaga poolkabrioletina. Lisaks on võimalik valida kolme erineva värvi vahel sisekujunduses ning varieerida erinevate väliste ja sisemiste dekoratiivsete detailidega, et muuta auto kliendile isikupäraseks.

Head Uudised GoodNews