1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Põhjamaade moodsaim tsinkimistehas asus esimesena Baltikumis pakkuma Duplex pinnakatte teenust
Põhjamaade moodsaim tsinkimistehas asus esimesena Baltikumis pakkuma Duplex pinnakatte teenust

Põhjamaade moodsaim tsinkimistehas asus esimesena Baltikumis pakkuma Duplex pinnakatte teenust

Põhjamaade moodsaim tsinkimistehas asus esimesena Baltikumis pakkuma Duplex pinnakatte teenustKoostöös Soome ühe suurima värvitootja Teknosega pakub Paldiski Tsingipada tsinkimisjärgset värvimisteenust, mida tuntakse Duplex pinnakatte nime all. Nii on tagatud tööstustele lühem tarneaeg ja laiem tootegarantii.

Paldiski Tsingipaja (tegutseb Zincpot kaubamärgi alt) juhatuse esimehe Jussi Ustali sõnul seisneb teenuse eelis selles, et kui varasemalt viidi tsinkimisest tulnud metalldetailid edasi värvimisse, siis nüüd saab tööstustootja oma toodangu koheselt ka värvitud. „Seni on olukord Baltimaades olnud selline, kus üks ettevõte tsingib ja teine värvib. Probleemide ilmnemisel hakatakse üksteisele näpuga näitama,“ sõnas Ustal. „Meie lahendus pakub kliendile täisgarantiid ja suuremat ajasäästu,“ selgitas Ustal.

„Kuigi maailmamajanduses on olukord jätkuvalt keeruline, on meie tellimusmahud kuust kuusse kasvanud. Jätkame tööd selle nimel, et ka meie kaasabil kasvaks Eesti metallitööstuse ekspordivõime,“ sõnas Ustal. Tema sõnul on tunda metallitööde tellimuste liikumist põhjamaadest lõunapoole. „Zincpoti eesmärk on pakkuda Eesti metalliettevõtetele kiiret ja kvaliteetset tsinkimisteenust. Sellise koostöö tulemusena jäävad tellimused Eestisse, mitte ei liigu hooga edasi lõuna poole,“ kirjeldas Ustal.

Paldiski Tsingipada on Alexela Groupi ettevõte, mis juhib Põhja-Euroopa moodsaimat tsinkimistehast. Ettevõte alustas tööd 2008. aastal ning ettevõtte suurimad kliendid on ABB, Tiki Treiler ning ENSTO.

Head Uudised GoodNews