1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Põltsamaa Felix ostab tänavu kokku 1200 tonni eestimaist kurki
Põltsamaa Felix ostab tänavu kokku 1200 tonni eestimaist kurki

Põltsamaa Felix ostab tänavu kokku 1200 tonni eestimaist kurki

IMG_5797
Kurkide kasvataja Viljandimaalt Anneli Steinbruch ja Põltsamaa Felixi ostuspetsialist Leo Dapon

Eesti juhtiv toiduainete ja hoidiste valmistaja Põltsamaa Felix sõlmis lepingud kümne kodumaise kurgikasvatajaga, kellelt ostab sellel kurgihooajal ühtekokku üle 1200 tonni kurki.

Põltsamaa Felix sõlmis sellel nädalal tarnelepingud oma kümne pikaajalise Eesti kurgikasvatajaga Viljandi-, Pärnu-, Tartu-, Järva- ja Virumaalt ning jagas oma partneritele kasvatamiseks vajalikud kogused kurgiseemneid. Tootmisega alustatakse kohe peale jaanipäeva.

Sellel aastal on ettevõttel plaanis toota mitmeid uudistooteid, mis on peamiselt suunatud Eesti, Soome, Läti ja Leedu turule. “Eesti tarbijad hindavad Põltsamaal valmistatud kurgihoidised ja mitmete jaekaupmeeste andmetel on jaekauplustes enimmüüdud kurgitoode just Põltsamaal valmistatud Felixi Võileivakurk,” ütles AS Põltsamaa Felix turundusdirektor Marek Viilol.

Põltsamaa Felix sõlmib oma pikaajalistest koostööpartneritest talunikega lepingud ja annab neile kasvatamiseks spetsiaalse sordi kurgiseemneid iga aasta märtsi lõpus – nii tagatakse tootmise jaoks vajalik ja piisav kogus parimaid eestimaiseid kurke.

Põltsamaa Felix on kõige laiema toiduainete valikuga juhtiv toiduainetetootja Eestis, tootes ja turustades ligi 300 toodet kaheksa erineva kaubamärgi all.

Head Uudised GoodNews