1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Powerup! Viimane võimalus osaleda säästva energia idufirmade konkursil
Powerup! Viimane võimalus osaleda säästva energia idufirmade konkursil

Powerup! Viimane võimalus osaleda säästva energia idufirmade konkursil

Konkursil Powerup osalemiseks on säästva energia valdkonnas tegutsevatel idufirmadel jäänud aega veel loetud päevad, kuni 11. septembrini. Powerup on Kesk-Euroopa suurim säästva energia idufirmade konkurss. Konkursil osalevad meeskonnad peavad välja pakkuma säästva energia lahenduse või tutvustama seadme prototüüpi, mille kavandatav turule toomise aeg on maksimaalselt kaks aastat. Võitjatele ette nähtud toetus võib ulatuda kuni 150 000 euroni projekti kohta.

InnoEnergy konkurss PowerUp!, mis varasemalt kandis nime KICkoff, toimub tänavu kolmandat korda. Sel aastal osaleb konkursil 23 riiki. Osalemisest huvitatud ettevõtted saavad oma ideid tutvustada kuni 11. septembrini veebilehe powerup.innoenergy.com kaudu.

Võitjaid ootavad rahalised auhinnad ning ligipääs mõjukale InnoEnergy Highway® kiirendile, mis aitab ideid ja projekte arendada ning need reaalselt turule tuua. Noortele ettevõtjatele annab konkurss uusi teadmisi ning tuge tootearenduse ja -kaitse osas, meeskonnatöö kogemuse või ligipääsu iduinvesteeringule. Konkursil osalejad õpivad, kuidas oma ettevõtet kõige paremini võimalikele investoritele tutvustada ehk pitchida. Ühtlasi saavad osalejad ligipääsu 150 suurimale partnerorganisatsioonile, kes energiavaldkonnas tegutsevad, lihtsustades kiiret sisenemist maailmaturule.

Eelmisel aastal võitis InnoEnergy korraldatud konkursi Eesti ettevõte Polarsol, mis tegeleb ainulaadsete taastuvenergia kütte- ja jahutussüsteemide müügiga. Tänaseks on kahe varasema aasta konkursi võitjatest saanud globaalsed ettevõtted, mis arendasid oma projekte InnoEnergy abil kiiresti, muutsid need äriliselt toimivaks ja sisenesid nii Euroopa, Aasia kui ka Ameerika Ühendriikide turgudele.

Konkursi Powerup finaalüritus toimub novembris Budapestis ja Eesti finaalvoor 31. oktoobril Tallinnas. Finaalile eelnevad intensiivsed töötoad, mille käigus finalistid saavad oma pakkumisi lihvida ja oma esitlemisoskusi parandada. Praeguseks on konkursiga liitunud 108 idufirmat 16 riigist.

PowerUp! ootab visionääre, kes töötavad välja uusi tehnoloogiaid, millest on globaalselt abi nii kasutajatele, tootjatele kui ka energiatarnijatele.

Projektide esitamise tähtaeg on 11. september 2017.a.

Konkursil osalemiseks tuleb täita vorm, mille leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews