1. Avaleht
  2. Toode
  3. Premia toob turule amarettomaitselise Vana Toomase pulgajäätise
Premia toob turule amarettomaitselise Vana Toomase pulgajäätise

Premia toob turule amarettomaitselise Vana Toomase pulgajäätise

Vana Toomas_AmarettoPremia lisab 60. juubeliaasta puhul Eesti jäätisevalikule elegantsi ja toob turule Vana Toomase pulgajäätise, mille maitses on tunda Amaretto mandlilikööri maitsenoote. Jäätis ei sisalda alkoholi ja sobib nautimiseks nii täiskasvanutele kui ka lastele.

Premia juhatuse esimehe Aivar Ausi sõnul on Tallinna raekoja tornikiivri tipus vahti pidav Vana Toomas pälvinud Premia jäätise kaubamärgina Eesti jäätisesõprade kindla poolehoiu.

„Tõime Vana Toomase kaubamärgi Eesti jäätiseturule 2011. aastal ja sellest ajast saadik on jäätisesarja menu olnud tempokas kasvutrendis. Suurte pulgajäätiste kategoorias on Vana Toomase pulgajäätised kindlad turuliidrid ja seetõttu usume, et ka uus amarettomaitseline jäätis saab sooja vastuvõtu osaliseks,“ rääkis Aus.

Amarettomaitseline Vana Toomas on maitselt põnevalt võõrapärane, kuid selle valmistamisel kasutatud rammus ja kodumaine koor ning Premia jäätisemeistrite pühendumus ei luba kodusel mekil sugugi varju jääda. „Uus Vana Toomas liidab üheks mõnusaks jahutavaks desserdiks selle, mida Eesti jäätiseõbrad hindavad – kvaliteetne tooraine, atraktiivne maitsekooslus ja hea suurus, mis rahuldab ka kõige suurema maiasmoka jäätiseisu,“ lisas Aus.

Vana Toomase uus vanilli-koorejäätis on kaetud amarettomaitselise glasuuriga ning vanillijäätise sees on amarettomaitseline täidis. Uudistoode on poodides saadaval 150 ml pakendis hinnavahemikus 0,70-0,80 eurot. Vana Toomase jäätisesarja kuuluvad ka šokolaadi ja iirise glasuuris vanillijäätised.

Tallinna Külmhoone alustas jäätisetootmist 1956. aastal, kui esimese jäätisetootena toodi turule plombiiri pulgajäätis. Tänaseni on tootmises 1980. aastal müügile jõudnud Regatt ning 80-ndate koolilaste lemmik Koolijäätis. Uuema ajastu kaubamärkidest on Premia sortimendis kõige populaarsem Eriti Rammus koorejäätiste sari, millele järgevad “Väike Tom”, “Vana Toomas” pulgajäätised, “Vau!” topsid, samuti Kaleviga koostöös loodud Mesikäpa jäätis ning limonaadiriiulist tuttav Limpa tegelaskujuga mahlajää. Premia Tallinna Külmhoone AS kuulub alates 2014. aastast rahvusvahelisel kapitalil põhinevasse Food Union gruppi.

Head Uudised GoodNews