1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Priidu Pärna valiti Omanike Keskliidu juhiks
Priidu Pärna valiti Omanike Keskliidu juhiks

Priidu Pärna valiti Omanike Keskliidu juhiks

Priidu Pärna valiti Omanike Keskliidu juhiksKümneid tuhandeid kinnisvaraomanikke ühendava Eesti Omanike Keskliidu üldkoosolek valis kolmapäeval organisatsiooni uueks esimeheks Tallinna notar Priidu Pärna, kes on olnud ka justiitsministeeriumi kauaaegne kantsler ning juristide liidu president.

Priidu Pärna lubas olla kodu- ja maaomanikele advokaat, kes seisab nende õiguste piiramise ning omanikke koormava ebaõiglase seadusloome vastu.

Üldkoosolek valis ka uue juhatuse, kuhu lisaks Pärnale kuuluvad Andry Krass, Priit Värk, Tõnu Toompark, Urmas Reinsalu ning Kaspar Sadrak, ja uue volikogu koosseisu, mille esimeheks sai akadeemik Anto Raukas.

Lisaks võttis üldkoosolek vastu ühisavalduse, milles märgiti omanike keskliidu prioriteetidena ära maaomanike õiguste kaitsmine Rail Balticu projekti juures, elamufondi renoveerimistoetuste jätkumise eest seismine ning aktiivne osalemine õigusloomes, et tagada koduomanike huvide arvestamine.

Eesti Omanike Keskliit on 1994. aastal asutatud Eesti Õigusjärgsete Omanike Liidu järglane, kellega on liitunud rohkem kui 64 400 korteri – ja eramaja omanikku.

Head Uudised GoodNews