1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Rakvere jaaninädala müügiedetabeli tipus troonis Rakvere Lastevorst
Rakvere jaaninädala müügiedetabeli tipus troonis Rakvere Lastevorst

Rakvere jaaninädala müügiedetabeli tipus troonis Rakvere Lastevorst

Rakvere LastevorstRakvere jaaninädala müügiedetabeli tipus troonis Rakvere Lastevorst Tänavune jahe jaaniilm tõi Rakvere tavapärasesse jaanimüügi edetabelisse muudatusi, tõstes grilltoodete kõrval aukohale ka klassikalised lihatooted ja müügiedetabeli tipus troonis üllatuslikult hoopis Rakvere Lastevorst.

Enimmüüdud grilltooted olid klassikalised lemmikud nagu Rakvere šašlõkk, keefirimarinaadis šašlõkk, Rakvere grillribi ja Perešašlõkk. Uutest toodetest jõudis tippu Kaukaasia grill-liha seavälisfileest.

“Rakvere müügimahtusid analüüsides tundub, et inimesed olid jaanipäeva tähistades sel aastal tavapärasest tubasemad,” rääkis Rakvere turundusjuht Triin Lõoke. “Lastevorsti, Rakvere viineri ja Pereviineri jõudmine meie jaaninädala müügimahtude top 10 sekka näitab, et populaarseim jaanitoit oli hoopis kartulisalat viineritega.

Grilltoodete tarbimistrendidest võib märkida, et šašlõki müügis omandasid tavapärasest kõrgema osakaalu suuremas pakendis tooted nagu 2 kg ämbris šašlõkid ning väga hästi läks kaubaks ka 4 kg pakendis keefirišašlõkk. Suurema seltskonnaga jaanipäeva tähistades on suurem pakend kahtlemata mugavam ja ka soodsam valik.

Samuti leidsid jaanipühade ajal uusi tarbijaid Puhtad Maitsed sarja grilltooted, millistest edukaim oli puravikega šašlõkk,” lisas Triin Lõoke.

Head Uudised GoodNews