1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Renoveeriti üks esimestest Maxima poodidest Eestis
Renoveeriti üks esimestest Maxima poodidest Eestis

Renoveeriti üks esimestest Maxima poodidest Eestis

Foto: Maxima Eesti
Foto: Maxima Eesti

Sel nädalal avas Tallinnas Valdeku tänaval uksed Maxima X kodukauplus, mis läbis täieliku renoveerimise pärast 11 tegutsemisaastat. Valdeku Maxima renoveerimine on jaekaubandusketi tänavune esimene investeering kaupluste uuendamisse.

Nõmme linnaosas Valdeku 114 asuv 2005. aastal tegevust alustanud kauplus on üks esimesi Maxima jaeketi kauplustest nii Tallinnas kui Eestis tervikuna.

Foto: Maxima Eesti
Foto: Maxima Eesti

“Lähtume oma kaupluste uuendamistöödes põhimõttest pakkuda ostjatele mugavat igapäevaostude sooritamise võimalust ning tagada töötajatele kaasaegsed ja kvaliteetsed töötingimused. Nõmmel asuv Valdeku Maxima on esimene tänavu renoveeritud kauplus. Kokku plaanime sel aastal täielikult renoveerida viis kauplust, investeerides ehitustöödesse ning kaupluste sisustusse ja muudesse seadmetesse umbes seitse miljonit eurot,” ütles Maxima Eesti peadirektor Vygintas Šapokas.

Foto: Maxima Eesti
Foto: Maxima Eesti

Ligi pooleaastase remondi käigus läbis Nõmmel Männikul asuv kauplus täieliku uuenduskuuri siseruumides, paigaldati mitmeid uusi seadmeid ning samuti uuendati hoone välisilmet.

“Möödunud 11 tegutsemisaasta jooksul on Valdeku Maxima kujunenud ümbruskonna elanike kodukaupluseks, pakkudes piirkonna elanikele kõike neile igapäevaselt vajalikku. Uuenenud kaupluses pöörasime erilist tähelepanu tarbijate ootustele, täiustades kaubavalikut ja muutes nende väljapanekut mugavamaks. Erilist tähelepanu pöörasime ostjate lemmiktoodetele ehk puu- ja juurviljadele, piimatoodetele ja valmistoidule,“ ütles Maxima Eesti operatsioonijuht Marko Põder.

Foto: Maxima Eesti
Foto: Maxima Eesti

Uuenenud Valdeku Maximas töötab kokku ligi 30 inimest, kellest paljud töötasid kaupluses ka remondi eel.

Kauplusehoones leiavad kliendid sarnaselt varasemale ka Euroapteegi, Swedbanki pangaautomaadi ja PAK-i taaratagastuspunkti.

Head Uudised GoodNews