1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Saaremaa elektroonikatootja Incap kandideerib Ettevõtluse Auhinnale 2017
Saaremaa elektroonikatootja Incap kandideerib Ettevõtluse Auhinnale 2017

Saaremaa elektroonikatootja Incap kandideerib Ettevõtluse Auhinnale 2017

Saaremaal tegutsev rahvusvaheline elektroonikatootja Incap kandideerib tänavu Ettevõtluse Auhinna konkursil “Aasta Piirkonna Ettevõtte 2017” tiitlile. Viimase aasta jooksul meeskonna kasvu ja tootmistehnoloogia uuendamisse tugevalt panustanud Incap on saavutanud kahekordse majanduskasvu ning lööb aktiivselt kaasa piirkonna kogukondlike väärtuste arendamises.

Tipptehnoloogilise sisseseadega elektroonikat tootva ning seda Saaremaalt nii Skandinaaviasse, Euroopasse, Põhja-Ameerikasse kui Aasiasse eksportiva Incapi juhi Otto Richard Puki sõnul võib kindlalt öelda, et veel mõned aastad tagasi tehase kohal sõudnud tumedad koondamispilved on minevik.

“Tänu ettevõtte strateegia ümberkorraldamisele ja meeskonna tugevale koostööle ning panusele uuenduste elluviimisel on meie majandustulemused teinud viimase aasta jooksul läbi kahekordse kasvu. Peamiselt oleme investeerinud tootmisseadmetesse ja meeskonna kasvu ning tänu sellele suutnud tuua ettevõtte mõnda aega kestnud kahjumist taas kasumisse,” rääkis Pukk ning lisas, et ettevõtte sihiks on stabiilne kasv.

Kaks aastat tagasi Incapi juhi kohale asunud Saarema juurtega Pukk on veendunud, et tugeva tootja, eksportija ja kohaliku piirkonna tööandjana jätkamiseks, tuleb investeerida tootmisesse nii, et saaks pakkuda võimalikult mitmekülgset toote- ja teenuste valikut võimalikult laiale sihtrühmale. “Kevadel meie tehases avatud uus kaasaegne tootmisliin on aidanud kahekordistada Incapi tootmisvõimekust. Kuigi tegemist on automatiseeritud robootikaga, on see võimaldanud meil tuua piirkonda ka uusi töökohti. Nii on meie meeskond Incapis kasvanud viimase aastaga 40-lt töötajalt täna lausa 90-le,” kirjeldas Pukk ja lisas, et investeeringud tehasesse on olnud tänu mitmetele uutele saarlastele investeeringud ka kohalikku eluolusse.

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse eestvedamisel jagatakse ettevõtlusauhindu tänavu 17. korda. Ettevõtluse auhinna piirkondliku ettevõtte auhinnaga tunnustatakse ja tuuakse eeskujuks majanduslikult edukaid ning regionaalselt olulisi ettevõtteid, kelle põhitegevuse kaudu edeneb ka kohalik eluolu. Auhinnale kandideerinud Incap on Saaremaa hõnguga rahvusvaheline elektroonikaseadmete tootja, mis pakub Eestis uusima tehnoloogia abil toodetud kvaliteetseid elektroonikaseadmete lahendusi.

Vaata galeriid!

Head Uudised GoodNews