1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Sadakond Elisa klienti on Samsung Galaxy S5 juba eelbroneerinud
Sadakond Elisa klienti on Samsung Galaxy S5 juba eelbroneerinud

Sadakond Elisa klienti on Samsung Galaxy S5 juba eelbroneerinud

img_white_2Aprilli keskel müüki jõudvat nutitelefoni Samsung Galaxy S5 on mõne päevaga eeltellinud endale meelepärasesse esindusse juba ligi sada Elisa klienti.

„Samsungi nutitelefonide uus lipulaev Galaxy S5 paistab silma protsessori suure jõudlusega, mis tähendab seda, et telefonis saab muretult samal ajal väga mitmeid rakendusi avatuna hoida ja ka kasutada ning kasvõi lühifilmi monteerida,“ tõi Elisa tooteturunduse osakonna juht Mailiis Ploomann välja seadme tugevused.

„See on ka üks väheseid Samsungi nutitelefone, mis on tolmu- ja niiskusekindel, mis tähendab, et seadmega saab rahulikult rääkida ka vihmase ilmaga õues või siis määrdunud telefoni voolava vee all kiiresti puhtaks pesta,“ sõnas Mailiis Ploomann. „Samuti on S5-le lisatud sõrmejäljeskänner, mis pakub kasutajale uudset ja turvalist ekraanilukku.“

img_blue_1Uus Samsung pakub väärt kogemust ka fotograafia huvilistele. Võimsa 16-megapikslise kaameraga telefon võimaldab kasutajal teha ülikvaliteetseid pilte, mis sobivad lisaks telefonist ja arvutist vaatamisele, ideaalselt ka väljaprintimiseks.

Galaxy S5 omab 2,5 GHz neljatuumalist protsessorit, mis võimaldab samaaegselt kasutada mitmeid erinevaid rakendusi. Uudse lahendusena Samsungi tooteperekonnas pakub Galaxy S5 võimalust hoida telefoni kõnevõimelisena ka siis, kui aku on ohtlikult madalal tasemel. Nimelt saab sisse lülitada ülisäästurežiimi, mis seiskab kõik muud protsessid ja rakendused peale baasfunktsionaalsuse. Taoline ülisäästurežiim teeb ülivõimekast nutitelefonist vajadusel mõneks ajaks ülilihtsa kõnetelefoni.

Uut Samsung Galaxy S5 on võimalik eeltellida Elisa veebilehelt kliendile sobivasse Elisa esindusse.

Täpsem teave uue Samsung Galaxy mudeli kohta on leitav Samsungi kodulehelt.

img_black_6

Elisa (www.elisa.ee) on Põhjamaade juhtiv sideteenuste pakkuja, mille aktsiad on avalikult noteeritud NASDAQ OMX Helsingi börsi suurte ettevõtete nimekirjas. Elisa teenindab Põhjamaades ligikaudu kaht miljonit klienti, sealhulgas Eestis üle 655 000 kliendi. Eestis suuruselt teine mobiilsideoperaator Elisa pakub oma klientidele laia valikut erinevaid mobiili- ja andmesideteenuseid. Vahendame läbi sidevõrkude inimestele elamusi ja parandame ettevõtete tootlikkust. Elisa keskendub eraklientidele ja ettevõtetele suunatud IKT- ja võrguteenuste arendamisele. Elisa ja juhtiv globaalne mobiilsideoperaator Vodafone on sõlminud laiaulatusliku koostöölepingu, mille kohaselt pakuvad ühisteenuseid 40 erinevas riigis. Elisa Eesti AS käive oli 2013. aastal 94,8 miljonit eurot.

Head Uudised GoodNews