1. Avaleht
  2. Toode
  3. Samsung avalikustas uue tahvelarvutite lipulaeva Samsung Galaxy Tab S
Samsung avalikustas uue tahvelarvutite lipulaeva Samsung Galaxy Tab S

Samsung avalikustas uue tahvelarvutite lipulaeva Samsung Galaxy Tab S

[Foto] Galaxy Tab S 10.5-inch_5Samsung Electronics avalikustas täna New Yorgis uue tahvelarvuti Samsung Galaxy Tab S, mis on võrreldes eelnevate Samsungi tahvelarvutitega õhem ja kergem ning varustatud esmaklassilise Super AMOLED ekraani ja uudse ajakirjade lugemise teenusega Paper Garden. Eesti turule jõuab Samsung Galaxy Tab S tänavu juulis.

„Tahvelarvuti Galaxy Tab S turule toomisega seab Samsung tahvelarvutitele uued standardid. Tahvelarvuti on muutumas vahendiks, mille kaudu saab nautida head sisu – vaadata filme, lugeda artikleid. Samsung Galaxy Tab S pakub tarbijatele meelelahutust kõrge resolutsiooniga ekraanil, mis on värvide rohkuselt ületamatu. Lisaks on uus seade kerge ja seetõttu äärmiselt mugav kaasas kanda,“ ütles Samsung Electronics Baltics telekommunikatsioonijuht Maris Kikans.

Samsung Galaxy Tab S ei paku vaid tehnoloogilisi uuendusi, vaid ka mitmekesist sisu. Uusima Samsungi tahvelarvuti kaudu saab lugeda selliseid kvaliteetväljaandeid nagu Economist, NYT, Vogue ja GQ.

Parim ekraanitehnoloogia Super AMOLED

[Foto] Galaxy Tab S 8.4-inch_8Tahvelarvutis Samsung Galaxy Tab S kasutatakse Super AMOLED ekraani, mis pakub sügavaimat ja kõige realistlikumat visuaalset elamust, millesse on lisatud kõik värvid oma parimal kujul – mustad toonid on veel sügavamad ja valged veelgi heledamad. Tänu uudsele ekraanitehnoloogiale on võimalik nautida selget sisu ka välitingimustes ning isegi eredas päevavalguses.

Kvaliteetne sisu

Samsung Galaxy Tab S eesmärk on pakkuda kvaliteetset sisu ja meelelahutust. Esmakordselt on Samsung tahvelarvutisse lisatud uudne ajakirjade lugemise teenus Paper Garden, mille interaktiivne lugemiskeskkond võimaldab lugeda mugavalt valitud ajakirju parima kvaliteediga. Esmaklassilise sisu pakkumiseks teeb Samsung koostööd rohkem kui kolmekümne juhtiva sisu- ja teenusepakkujaga, teiste hulgas Vogue, GQ, Bloomberg, Economist, NY Times ja mitmed teised. Eesti väljaannetest on võimalik lugeda näiteks Forbes’i (tasuta 6 kuud), Eesti Ekspressi (tasuta 2 kuud) ja Eesti Päevalehte (tasuta 2 kuud).

Samsungi ja Google Play poolt on Samsung Galaxy Tab S kasutajatele mitmeid kingitusi ehk ligipääs mitmetele filmidele ja muule meelelahutusele, näiteks Warner Brothers’i Oscari võitnud film „Gravitatsioon“ („Gravity“).

Tahvelarvuti multitegumtöötluseks

Final Galaxy Tab S InfographicEEGalaxy Tab S sisaldab mitmeid funktsioone, mis võimaldavad kasutajatel pingevabalt ja ohutult kasutada multitegumtöötlust. Kasutades kõnede edastamiseks SideSync 3.0, saab Galaxy Tab S kaudu kõikjal helistada ja kõnesid vastu võtta, isegi telefonist kaugemal asudes. Uuel tahvelarvutil saab mitme asjaga korraga tegeleda – veebis surfata, videosid vaadata ja helistada samaaegselt ilma et peaks ühe tegevuse jaoks mõne akna sulgema. Quick Connect leiab ülikiiresti lähedal asuvad seadmed ja ühendub nendega sisu jagamiseks. Mitme kasutaja režiim võimaldab igal kasutajal luua enda profiil, millele võimaldada ligipääs läbi sisseehitatud sõrmejäljelugeja või kasutada lastesõbralike rakendustega lasterežiim.

Ülim stiilsus

Samsung Galaxy Tab S tahvelarvutit täiendavad mitu lisaks pakutavat praktilise väärtusega moodsat tarvikut. Nn raamatukaas võimaldab tahvelarvutit seada eri nurkade alla, et vaadata videosid, lugeda või trükkida mugavaimas asendis. Tavaline kaas kaitseb tahvelarvutit ning Bluetooth klaviatuur on üliõhuke ning ergonoomiline.

Samsungi Galaxy Tab S-il on mitmesugused ühenduvuse võimalused: Wi-Fi või Wi-Fi ja LTE, saadaval 16/32 GB + MicroSD (kuni 128 GB). Kasutajad võivad valida ka 10,5-tollise ja 8,4-tollise versiooni titaanpronksi ja säravvalge värvi vahel.

Samsung Galaxy Tab S hind on ligikaudu 400 kuni 600 eurot (olenevalt tehnilistest andmetest).

Head Uudised GoodNews