1. Avaleht
  2. Toode
  3. Samsung Galaxy S5 jõuab homme üleilmselt müügile
Samsung Galaxy S5 jõuab homme üleilmselt müügile

Samsung Galaxy S5 jõuab homme üleilmselt müügile

Lifestyle_0411. aprillil toob Samsung Eestis ja kogu maailmas müügile uue nutitelefoni Samsung Galaxy S5. Esmakordselt ajaloos
lansseeritakse telefon üleilmselt samal kellaajal, kell 11:11.

Tehnoloogia areng on märkimisväärselt muutnud inimeste harjumusi seadmete kasutamisel ning üha enam peetakse telefonide puhul olulisemaks ka teisi funktsioone peale rääkimise. Seda trendi tõestab ka Turu-uuringute firma GFK, kelle andmetel moodustus 2013. aastal nutitelefonide turuosa Eestis tervelt 61%.

Lifestyle_05Samsungi peamine eesmärk telefonide arendamisel on parandada igapäevakasutaja elukvaliteeti. Seetõttu keskendub ettevõte uue Galaxy S5-ga eelkõige nendele omadustele, mis on tänapäeva kasutajate jaoks kõige tähtsamad – turvalisus, suure eraldusvõimega kaamera, kauakestev aku, disain ja hea ühenduvus. „Baltikumis on ette tellitud juba suur hulk Galaxy S5 telefoni, mis näitab, et inimesed ootavad telefoni uusi funktsioone väga suure huviga,” ütles Samsung Electronics Baltics Eesti esindaja Erik Ellam ning lisas, et esimene partii saabuvaid telefone on juba eeltellimustega kaetud.

SM-G900F_shimmery WHITE_01Galaxy S5 telefonil on tipptasemel täiustatud funktsioonidega 16-megapiksline kaamera, mis võimaldab tarbijatel hõlpsalt fotosid jäädvustada, muuta ja jagada. Ülim säästurežiim vähendab aku energiatarvet. Samuti on uus telefon tolmu- ja veekindel (sertifikaat IP67). Kiire võrguühenduvus, spetsiaalsed treeningprogrammid ja seadme täiustatud kaitse võimaldavad klientidel olla stiilselt vormis ja ühendatud.

Lisaks laiendas Samsung ka kantavate seadmete seeriat. Samsung Gear Fit on esimene kumer Super AMOLEDi ekraaniga kantav seade, mis on mõeldud eeskätt aktiivsele tarbijale. Lisaks jõuavad koos telefoniga müügile ka nutikellad Samsung Gear 2 ja Gear 2 Neo.

Glam_Galaxy-S5_GroupUus Galaxy S5 maksab Eestis vähem kui 700 eurot ning on müügil Eesti mobiilioperaatorite poodides ja suuremates ostukeskustes. Gear Fit ja Gear 2 Neo hind on alla 200 euro ning Gear 2 hind alla 300 euro.

Kuna telefonide sisuline pool muutub üha olulisemaks, saavad Galaxy S5 kasutajad kaasa ka lisandväärtustega paketi, mis hõlmab muusika ülekandeteenust Deezer, FSports ja Fitnessi ja uudiste aplikatsioone ning erinevaid mänge ja hoiustamisteenuseid nagu näiteks Endomondo, Dropbox, Bloomberg Businessweek+, LinkedIn Business Premium ja teised, kokku enam kui 500 euro väärtuses.

Samsung Galaxy S5 ametlik avalik lansseerimisüritus ning esimesed telefonid antakse pidulikult ostjatele üle 11. aprillil kell 11:00 Viru Keskuse avatavas EMT poes.

Head Uudised GoodNews