1. Avaleht
  2. Toode
  3. SAMSUNG S7! Samsung S7 ja S7 edge müük Baltimaades on rekordiline
SAMSUNG S7! Samsung S7 ja S7 edge müük Baltimaades on rekordiline

SAMSUNG S7! Samsung S7 ja S7 edge müük Baltimaades on rekordiline

A3_S7 edge_S7_gold_black 1500x2000Samsungi uusi nutitelefone Galaxy S7 ja S7 edge on eeltellitud 2,5 korda rohkem kui ühtegi teist Galaxy nutitelefoni Euroopas. Baltimaades oli Galaxy S7 ja S7 edge nutitelefonide müük esimesel nädalal 50 protsenti kõrgem kui eelkäijal Galaxy S6.

Samsung Eesti juhi Toomas Tiitsi sõnul on tähelepanuväärne, et kumera ekraaniga S7 edge on tarbijate poolt nõutum kui telefoni tavamudel S7. “Usume, et selle trendi põhjuseks on nii telefoni ainulaadne disain kui sobiv hinnatase,” ütles Tiits. “Kokkuvõttes on nõudlus mõlema uue nutitelefoni järele meie esialgsest prognoosist kõrgem, mistõttu oleme suurendanud seadmete tarnekoguseid, et kõikidel kauplejatel Samsungi uusi lipulaevasid piisavalt jaguks.”

Tiitsi sõnul näitavad uute Galaxy S7 ja S7 edge’i eeltellimisnumbrid klientide suurt huvi preemium-klassi nutitelefonide vastu. “Populaarsuse järsu tõusu põhjus võib muidugi seisneda ka selles, et eeltellijatele antakse kaasa tasuta Samsung Gear VR virtuaalreaalsusseade,“ lisas ta

Euroopa eeltellimisperioodil, mis algas mõned tunnid pärast nutiseadme esmakordset tutvustamist 21. veebruaril ja lõppes 10. märtsil, oli uute Galaxy S7 ja S7 edge’i müük kontinendil vähemalt 2,5 korda suurem kui eelmiste Galaxy mudelite puhul.

F1_S7 edge_gold_Gear VR_2000x1000

Ka Euroopas tervikuna on menukam ainulaadse disainiga Galaxy S7 edge – selle telefoni eeltellimused moodustavad praeguseks 61% kõigist eeltellimustest. Uudne kasutajakeskkond Edge UX, mis võeti esmakordselt kasutusele eelmisel aastal välja tulnud Galaxy S6 edge telefonil, pakub mudelil S7 edge mugavaid kiirteid sellistele funktsioonidele nagu näiteks kontaktid, rakendused ja populaarsemad kaamera seadistused, nagu autoportree ja panoraamrežiim.

Samsungi valitud edasimüüjate ja jaemüügipartnerite kaudu tellides saavad Euroopa eeltellijad kaasa tasuta Samsung Gear VR virtuaalreaalsusseadme. S7 rekordilised eeltellimismahud tähendavad seda, et mõnedel Euroopa turgudel on nõudmine Gear VR seadme järele suurem kui pakkumine.

Uued Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge tulid kõikjal Euroopas, sh ka Eestis ja teistes Baltimaades, müügile 11. märtsil.

Head Uudised GoodNews