1. Avaleht
  2. Toode
  3. Samsung tõi turule Galaxy Expressi
Samsung tõi turule Galaxy Expressi

Samsung tõi turule Galaxy Expressi

Samsung Electronics Co., Ltd, tõi eile turule Samsung GALAXY Expressi – võimsa ja funktsiooniderikka multimeediumivahendi, mis teeb 4G LTE rabavalt kiire võrgu kõigile kättesaadavaks. GALAXY Express pakub igapäevaelu täiustamiseks suurt jõudlust, suurepärast ühenduvust, lihtsat kasutatavust ja võimast akut.

GALAXY Express on kvaliteedile rõhuv 4G LTE nutitelefon, mis on mõeldud noorele suhtlejale. Kiirem multimeediumi voogedastus ja allalaadimine tähendab lühemat ootamisaega ja suuremat rahuolu! 4G LTE võrguga saab internetis ülikiirelt surfata ning stabiilselt ja töökindlalt videokõnesid teha ja tekstivestlusi pidada.

Tänu Samsung GALAXY Expressi ainulaadsetele jagamisvõimalustele pole jagamine kunagi lihtsam olnud. AllShare Play võimaldab seadmelt seadmele kaugjagamist, et jagada ja mängida sisu vabalt Samsungi Smart TV ja Smart-mobiilseadmete vahel – nüüd olete üheainsa konto kaudu alati ja igal pool ühendatud. Peale selle saate tänu S Beamile edastada hõlpsalt oma lemmikfilmi või uusimaid laule, puudutades lihtsalt oma seadmega teist seadet. Nii saab jagada reaalajas olulisi hetki väga lühikese ajaga. MHL (Mobile High Definition Link) on lihtne peegeldusliides, mis võimaldab teil oma nutitelefoni ühendada otse mis tahes HD-ekraaniga, et oleks mugavam vaadata. Lähiväljaside-tehnoloogia (NFC) abil saab teksti või andmeid automaatselt juhtmeta teistesse NFC-võimelistesse seadmetesse edastada. Tulemuseks on kiire juhtmeta jagamine ja vaatamine.

GALAXY Express tagab silmapaistvalt hea jõudluse suurel (4,5-tollisel) erksal ja kristallselgel Super AMOLED Plusi ekraanil. Nüüd saavad kasutajad vaadata videoid, fotosid ja veebilehti parema teravusega. Android Jelly Beani operatsioonisüsteemi kasutav seade on eriti tundlik ning üleminekud on kiired ja väga sujuvad. Atraktiivset ümarate kontuuridega ja õhukest seadet on hea käes hoida, mis tähendab seda, et GALAXY Expressi on igale poole mugav kaasa võtta.

Head Uudised GoodNews