1. Avaleht
  2. Toode
  3. Samsung toob IFA 2014 raames välja esimese B2B tahvelarvuti
Samsung toob IFA 2014 raames välja esimese B2B tahvelarvuti

Samsung toob IFA 2014 raames välja esimese B2B tahvelarvuti

Galaxy Tab Active_20 with C-Pen_mSamsung Electronics Co., Ltd esitles täna Galaxy Tab Active’i, Samsungi esimest spetsiaalselt ärikeskkonda mõeldud tahvelarvutit, tuues Samsungi tuntud mobiilivaldkonna teadmised ja inimestest innustust saanud innovatsioonifilosoofia ärikeskkonda. Galaxy Tab Active on uus samm Samsungi tahvelarvutivaldkonna innovatsioonis, mis kasutab tugevdatud konstruktsiooniga kaasaskantavat disaini, mida professionaalid meelsasti tänapäeva keerukas ärikeskkonnas proovile panevad.

“Samsung mõistab, et kaasaegsetel ettevõtetel on kasvuks väga tõsised nõudmised,” ütles Samsung Electronicsi Baltics mobiilsete seadmete juht Maris Kikans. “Mobiilitehnoloogia vallas ülemaailmse liidrina tuntud Samsung on valmis ja võimeline pakkuma lahendusi, mis on mõeldud spetsiaalselt profikasutuseks, võimaldades innovatiivseid ja tehnoloogilisi lahendusi, mida keegi teine turul ei paku.”

Galaxy Tab Active_1_frontGalaxy Tab Active esindab Samsungi pühendumust klientide vajaduste rahuldamisele. Selleks, et teada saada, mida äriliidrid mobiilseadmetelt optimaalse jõudluse ja efektiivsuse osas ootavad, korraldas Samsung Fortune 500 firmade seas rea konsultatsioone. Osa võtsid tippfirmad erinevatelt tegevusaladelt nagu jaekaubandus, logistika ja transport, andes väärtuslikku tagasisidet, mida Galaxy Tab Active arenduses otseselt kasutati. Ühendades selle uuringu tulemusi Samsungi enda teadmistega vajadustest sündis Galaxy Tab Active, esimene tahvelarvuti, mis on innustust saanud professionaalidelt ja mõeldud spetsiaalselt ettevõtte tootlikkuse tõstmiseks.

Piiranguid pole, suurem tootlikkus

Galaxy Tab Active funktsioonid pakuvad täielikku ärifunktsionaalsust, mis põhineb jõudlusel, vastupidavusel ja kaitstusel, võimaldades professionaalidel töötada ilma piiranguteta nii kontoris kui väljaspool seda. Galaxy Tab Active on täielikult ühenduv ja vastab tänase mobiilse ärikeskkonna “alati ühendatud” vajadustele. Seade on valmis rinda pistma kõige karmimate töökeskkondadega ning selle õhuke, kerge, kvaliteetne ja tugev konstruktsioon koos vahetatava akuga võimaldab kasutajatel tööd teha kus ja millal iganes vaja.

Järgmised näited annavad pildi sellest, kuidas Galaxy Tab Active on õige tööriist kasutajatele, kes vajavad jõudlust ja vastupidavust:

  • Selle põrutuskindel kate talub 1,2-meetrist kukkumist, kui kaitsekate on peal, ning selle vee- ja tolmukindlus vastab IP67 sertifikaadile. Näiteks võib autode müügimees kohtuda potentsiaalsete klientidega välitingimustes ega pea muretsema oma Galaxy Tab Active mahakukkumise või märjaks saamise pärast. Mistahes välitööd tegevad inimesed võivad nüüd oma mobiilseadme kaasa võtta vahel karmidesse ja rasketesse oludesse, pidamata enam pabistama kuuma, külma, tolmu või vee pärast.
  • 3,1 MP autofookusega kaamera skaneerib kergelt triipkoode ja Galaxy Tab Active’i NFC-tehnoloogia säästab aega side ja tööprotsesside juhtimisel. Need elementaarsed funktsioonid tõstavad tootlikkust märgatavalt, nt transpordi- ja logistikajuhtide puhul, kes võivad kasutada Galaxy Tab Active’i nt ühenduse võtmiseks ehituse projektijuhiga transpordi- ja vastuvõtuküsimustes.
  • Galaxy Tab Active’i kaitsekaane ülaosas on Samsungi tugev C-Pen, mis annab professionaalidele, kes peavad ehitusplatsil kandma kindaid, lisavõimaluse andmete sisestamiseks.
  • Neile professionaalidele, kes pidevalt välitingimustes töötavad, annab pea pideva kasutamise võimaluse kuni 10-tunnine aku vastupidavus. Ühtlasi pakub eemaldatav aku võimalust vahetada see kiiresti ja kergelt uue, laetud aku vastu, kui katkematu töö tagamine on hädavajalik. Sisse ehitatud POGO-pesa kaudu laadimine väldib Micro-USB pesa kahjustamist, võimaldades samas kontorisse naasmisel mitme seadme korraga laadimist.

Galaxy Tab Active_11Galaxy Tab Active toetab sõjandusklassiga täieliku mobiilse turvalisuse saavutamiseks Samsung KNOXi. See ettevõtete poolt soovitav tugevdatud turvalisus kaitseb rakendusi ja andmeid professionaali enda turvalises ruumis ilma vajaduseta kolmandate osapoolte platvormide ja täiendavate kulude järele.

Samsung pakub Galaxy Tab Active tarbeks ka mobiilihooldusteenust, mis pakub kuni kolme aastani pikendatud garantiid koos õnnetustest tingitud kahjustuste kattega. Mõistes ajastuse tähtsust äris pakub Smart Tutor Service kõigile Galaxy Tab Active kasutajatele turvalist, lihtsat ja kiiret viisi tehnilise toe saamiseks igal pool, igal ajal.

Vertikaalse turu integratsioon

Samsungi inimestest inspireeritud innovatsiooni filosoofia teeb selle tehnoloogiliste lahenduste vertikaalse integreerimise lihtsaks ning Samsung on väsimatult teeninud paljusid vertikaalsetel turgudel tegutsevaid kliente integreeritud pakkumistega, mis hõlmavad mobiili-, visuaalse esitluse ja printimise täislahendusi.

Tänapäeval on kõigi tööstusharude ülesandeks areneva tehnoloogia kasutuselevõtt ja Samsungi meetodiks on teenida kõiki turge tööstusharupõhiseid vajadusi katvate uudsete toodetega nagu Galaxy Tab Active. Samsung pakub ärile tugevat ja kõikehõlmavat lahendust, mis tugevdab töökohtade liikumisel digimaailma nõudlust kõigi vertikaalsete turgude ainulaadseid vajadusi katvate nutikate lahenduste järele.

Samsung pakub Galaxy Tab Active’i mitmesuguste ühendusvõimalustega: Wi-Fi, Wi-Fi + LTE koos 16 GB ja MicroSD (kuni 64 GB). Seade on titaanrohelises viimistluses ning seda müüakse koos kaitsekattega ja C-Peniga.

Head Uudised GoodNews