1. Avaleht
  2. Toode
  3. Samsung tutvustas uut tahvelarvutit Galaxy Tab S2
Samsung tutvustas uut tahvelarvutit Galaxy Tab S2

Samsung tutvustas uut tahvelarvutit Galaxy Tab S2

Galaxy Tab S2_White_5Tehnoloogialiider Samsung tutvustas täna uut tahvelarvutit Galaxy Tab S2, mis on kõige õhem ja kergem metallraamiga tahvelarvuti, mis hetkel saadaval. Stiilne tahvelarvuti Galaxy Tab S2 on varustatud Super AMOLED ekraanitehnoloogiga ja seadmesse on eelsalvestatud Microsoft Office lahendused.

Samsung Electronics Baltics telekommunikatsioonijuht Maris Kikansi sõnul on Galaxy Tab S2 omasuuruste tahvelarvutite seas kõige õhem ja kergem tahvelarvuti ning varustatud kõikide vajalike funktsioonidega. „Veelgi kergem Galaxy Tab S2 on loodud inimestele, kes soovivad oma tahvelarvutit kõikjal kaasas kanda –  näiteks neile, kes töötavad tihti distantsilt,“ rääkis Kikans.

Galaxy Tab S2_Black_1Vaid 5,6 millimeetrit õhuke ja 389 grammi (9.7-tolline) või 265 grammi (8-tolline) kaaluv Galaxy Tab S2 on varustatud Super AMOLED ekraanitehnoloogiaga, pakkudes kasutajatele võimalust tarbida täiuslikku sisu. Tab S2 loob traditsioonilise trükimeediaga sarnast vaatajakogemust, mistõttu on seadmest mugav lugeda näiteks e-raamatuid, veebiajalehti ja -ajakirju või surfata netis. Super AMOLED ekraan kuvab 94 protsenti toonidest realistlikena ning pakub eredamat ja naturaalsemat sisu. Ekraan reguleerib ise värvigammat, kontrastsust ja teravust, lähtudes valgusest ja tahvelarvutis kasutusel olevatest rakendustest, seetõttu saab seadet kasutada pikema aja vältel silmi koormamata.

Galaxy Tab S2 pakub erakordset mobiilsust kasutajatele, kes otsivad võimalusi oma produktiivsuse tõstmiseks. Seade on varustatud eelsalvestatud Microsoft Office lahendustega, mistõttu saab dokumente luua ja muuta kasvõi teel olles. Failide mugavamaks hoiustamiseks saavad Tab S2-e omanikud 100 GB ruumi pilveteenuses OneDrive kaheks aastaks tasuta.

Galaxy Tab S2_Black_5Uues tahvelarvutis Galaxy Tab S2 saab kasutada ja vaadata kaht rakendust korraga ning navigeerida mugavalt erinevate rakenduste vahel. Seadme täiustatud salvestamise struktuur muudab failide hoiustamise varasemast lihtsamaks.

Samsung Galaxy Tab S2 põhimäluks on 32 GB või 64 GB, mida saab MicroSD mälukaardi abil suurendada kuni 128 GB-ni. Samuti on tahvelarvuti saadaval erinevate ühenduvuse võimalustega: Wi-Fi või Wi-Fi ja LTE. Kasutajad saavad valid 9,7-tollise ja 8-tollise versiooni vahel.

Eestis tuleb esialgu müügile 9,7-tolline 32 GB põhimäluga Samsung Galaxy Tab S2, mille hind on 499 kuni 599 eurot, olenevalt ühenduvuse võimalustest. Seade tuleb müügile septembri lõpus juhtivate mobiilioperaatorite esindustes ja suuremates elektroonikapoodides.

Head Uudised GoodNews