1. Avaleht
  2. Toode
  3. Samsungi uus Galaxy S5 keskendub tarbijate jaoks kõige olulisemale
Samsungi uus Galaxy S5 keskendub tarbijate jaoks kõige olulisemale

Samsungi uus Galaxy S5 keskendub tarbijate jaoks kõige olulisemale

Samsung-Galaxy-S5Samsung Electronics tõi turule Galaxy S seeria viienda põlvkonna – Galaxy S5, mille kavandamisel on silmas peetud tarbijate jaoks kõige olulisemat. Uus Galaxy S5 pakub tarbijatele paremat kogemust koos uuendatud igapäevaselt vajalike funktsioonidega.

„Galaxy S5-ga läheb Samsung tagasi põhilise juurde, et pakkuda võimalusi, mis on meie tarbijate jaoks kõige olulisemad,” ütles Samsungi IT ja mobiilside üksuse president ja juht JK Shin. „Tarbijad soovivad selliseid mobiilseid vahendeid, mis inspireerivad ja toetavad neid igapäevaelu parendamisel. Galaxy S5 kujutab endast ikoonilist disaini koos oluliste ja kasulike funktsioonidega, et pakkuda inimeste poolt inspireeritud uuenduste
abil turu parimat nutitelefoni.”

Galaxy S5 ühendab endas edasiarendatud kaamerat, kiiret võrguühendust, spetsiaalseid treeninguvahendeid ja täiustatud seadmekaitsefunktsioone, et tarbijad võiksid püsida vormis ja jääda stiilselt ühendatuks.

Jäädvustage olulised hetked

Samsung-Galaxy-S5-blackKallite mälestuste jäädvustamine ja salvestamine on tänapäeval nutitelefoni üks olulisemaid funktsioone. Galaxy S5 pakub suurepärast 16-megapikslist kaamerat, millel on edasiarendatud menüü ja kasutajaliides, mis võimaldavad
tarbijatel fotosid ilma vaevata teha, redigeerida ja jagada.

Galaxy S5 pakub maailma suurimat automaatfokuseerimiskiirust (kuni 0,3 sekundit) ja paremat kõrgdünaamilise ulatusega pildistamist (HDR) ning loomulikku valguse ja värvi taasesitust koos vapustava intensiivsusega mis tahes oludes. Uus selektiivfookuse funktsioon võimaldab kasutajatel fokuseerida kaamerat objekti konkreetsele piirkonnale, muutes tausta samal ajal uduseks. Tänu sellele ei ole tarvis enam eraldi luua väikese sügavusteravuse (DOF) efekti.

Kiireimad ühendused

Galaxy S5 pakub tänapäeva kõige paremat LTE-kogemust ja WiFi-talitlust, tagades ületamatu meediakasutuse ja produktiivsuse jaoks suured andmesidekiirused.

Galaxy S5 toetab 5. põlvkonna WiFi 802.11ac ja 2X2 MIMO ning suurt arvu LTE-sagedusi LTE 4. kategooria standardiga. Veel kiiremat ühendust soovivatele tarbijatele pakub Galaxy S5 nüüd allalaadimise kiirendajat, uuenduslikku WiFi-tehnoloogiat andmesidekiiruse suurendamiseks WiFi ja LTE üheaegse kasutamisega. Sõltumata sellest, kus tarbija parasjagu asub, aitab Galaxy S5 tagada, et tal on kõige kiirem kättesaadav ühendus.

Olge paremas vormis ja aktiivsem

Samsung-Galaxy-5-backTänu edasiarendatud rakendusele S Health 3.0 pakub uus Galaxy S5 inimestele abi heas vormis püsimisel. Selle funktsioonide hulgas on isiklik treeninguarvestussüsteem, mis aitab kasutajal jälgida ja hallata oma käitumist, muu hulgas selliste lisavahenditega nagu sammulugeja, toitumise ja harjutuste arvesti ning uus sisseehitatud pulsilugeja. Galaxy S5 võimaldab kohandamist kolmandate poolte edasiarendatud rakendustega ja kasutamist koos järgmise põlvkonna sarja Gear toodetega treeningute reaalajas juhtimiseks.

Moodne ja glamuurne välimus

Galaxy S5 ühendab ikoonilist Samsungi disaini tänapäeva trendidega, et vastata võimalikult paljude tarbijate maitsele ja huvidele. Galaxy S5 tagakattel on perforeeritud muster, mis loob moodsa ja glamuurse ilme. Uuele, voolujoonelise kujule lisandub terve rida erksaid värve, sealhulgas süsimust, sätendav valge, elektrisinine ja vasekarva kuldne, mis täiendavad iga üksikkliendi stiili.

Oluline seadmekaitse

Galaxy S5 kaitseklassiga IP67 on tolmu- ja veekindel. Samuti on sellel sõrmejäljeskänner, mis pakub turvalist biomeetrilist ekraanilukku ning lihtsat ja turvalist mobiilimaksete tegemise võimalust. Aku ülisäästurežiimis muutub ekraan mustvalgeks ja lülitatakse välja kõik mittevajalikud funktsioonid, et vähendada akukasutust.

Uus Samsung Galaxy S5 tuleb Baltikumis müügile aprillis ning seadme orienteeruvaks hinnaks on 700 eurot.

Head Uudised GoodNews