1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Schneider Electric laiendab Baltimaades oma IT äri
Schneider Electric laiendab Baltimaades oma IT äri

Schneider Electric laiendab Baltimaades oma IT äri

Kaspars Rokens
Kaspars Rokens

Schneider Electric, globaalne energiajuhtimise ja automatiseerimise spetsialist, laiendas Baltimaades maaletoojate võrgustikku. Tänu F9 Distribution Balticule tugevdab Schneider Electric oma positsiooni IT äris. Koostöö põhirõhk on katkematu toite allika toodetel (BackUPS, SmartUPS), räkikappidel, PDU-del ning nutitelefonide ja tahvelarvutite akupankadel.

Schneider Electric ja F9 Distribution Baltic on allkirjastanud koostöölepingu ning esimesed Schneider Electric tooted jõuavad IT seadmete maaletooja F9-ni juba lähipäevil.

Kaspars Rokens, Schneider Electric tegevjuht Baltimaades: “Koostöö F9-ga aitab meil Baltimaades kasvada, jõuda rohkemate edasimüüjateni ning IT- valdkonnas turuosa kasvatada.” “Otsisime aktiivset partnerit, kes suudaks APC by Schneider Electric nime all tuntud kvaliteetseid tooteid müüa ning nägime, et F9-le on olemas selleks sobiv müügiorganisatsioon,” lisas Rokens.

APC by Schneider Electric tooteid on võimalik tellida F9 Baltimaade kontoritest Tallinnas, Riias ja Vilniuses.

Schneider Electric on rahvusvaheline elektrienergia juhtimise ja automaatika spetsialist. 2014. aastal oli ettevõtte käive 25 miljardit eurot. 170 000 töötajat teenindavad kliente enam kui 100 riigis, aidates muuta energia turvaliseks, töökindlaks, efektiivseks ning jätkusuutlikuks. Schneider Electricu tehnoloogia, tarkvara ja teenused aitavad klientidel juhtida ja automatiseerida oma tegevust alates lihtsatest lülititest keerukaate operatsioonisüsteemideni. See aitab kujundada ümber tööstust, muuta linnu ja rikastada elukvaliteeti. Schneider Electric võtab selle kokku tunnuslausega Life Is On.

Head Uudised GoodNews