1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Schneider Electricu elektrikute võistluse võitis Caverion
Schneider Electricu elektrikute võistluse võitis Caverion

Schneider Electricu elektrikute võistluse võitis Caverion

___IGP3775Elektrienergia tarbimise ja kokkuhoiu lahendusi pakkuva Schneider Electric Eesti korraldatud Elektrikute võistluse 2014 võitis elektri sisetöödega tegelev ettevõte Caverion.

Schneider Electric Eesti 27. mail Tallinna Tehnikaülikoolis korraldatud Elektrikute võistluse 2014 võitis elektri sisetöödega tegelev ettevõte Caverion. Meeskonda kuulusid Indrek Maandi ja Kalle Uljata. Kokku osales esimesel elektrikute võistlusel 6 kaheliikmelist võistkonda.

___IGP3701Elektrikute võistlusel tuli pakkuda korrektselt koostatud väikesele eramajale või kortermajale omase elektrikilbi lahendus. Võistluse eesmärk oli energiatõhusate kokkuhoidu tagavate lahenduste loomine kaasaegsete elektripaigaldiste abiga. Võistlus koosnes viiest eri harjutusest.

Žürii, kuhu kuulusid Scheider Electricu ja Tartu Kutsehariduskeskuse esindajad, hindas skeemide tööd ja paigalduste visuaalset korrektsust.

___IGP3674Uku Kerner, Schneider Electricu müügiinsener: “Tahame oma võistlusega tõsta elektriinstallaatorite teadlikkust, toetada nende oskuste arendamist ning propageerida kaasaegsete lahenduste kasutamist, mis aitavad elektrienergiat kokku hoida. Naljaga pooleks öeldes, meie võistlust toetab elektrienergia hinnatõus.”

Rando Koks, Tartu Kutsehariduskeskuse kutseõpetaja ja žürii liige: “Kõik tööd olid väga korralikud ja lahendatud erineva käekirjaga – kes vedas juhtmed sirgelt, kes ilusa kaarega. Ka seadmete paigutus mängis rolli, teatud seadmeid paigutatakse kilbis erinevalt. Paremad installaatorid olid mõelnud ka kilbi tulevikule, et saaks seadmeid hõlpsasti vahetada, kui selline vajadus tekkima peaks.”

Tulemused:

1. koht, Caverion (Indrek Maandi, Kalle Uljata)
2. koht, Harmet (Ahti Tarbe, Alexander Žiglov)
3. koht Tartu Kutsehariduskeskus (Kristjan Loite, Marko Jolla)

Neljanda koha ja eriauhinna sai Eltel Networks (Andrei Kuzmin, Anti Neering), kes jäi kolmandast kohast maha vaid ühe punktiga.

Head Uudised GoodNews