1. Avaleht
  2. Toode
  3. Schneider Electricu lülitid hinnati iF tootedisaini auhinna vääriliseks
Schneider Electricu lülitid hinnati iF tootedisaini auhinna vääriliseks

Schneider Electricu lülitid hinnati iF tootedisaini auhinna vääriliseks

M-Pure Decor
M-Pure Decor

Schneider Electricu M-Pure Décor lülitite sari võitis maineka iF tootedisaini auhinna. Lülitite sari paistab silma geomeetrilise lihtsuse ning looduslike materjalide nagu puit ja kivi kasutamisega lülitite disainis.

Merten M-Pure Décor sarja lülitite kuju on rõhutatult sirgjooneline ja jõuline, tõmmates endale tähelepanu kui sisekujunduselemendile. Põhimaterjalidena on kasutusel erinevad kivi, puidu ja terase sordid, kusjuures kokku on sarjas üle 600 erineva pinnastruktuuri, pakkudes võimalust valida lüliti raamiks põrandaga sobiv puit või seinaga harmoneeruv kiltkivi.

Schneider Electric Eesti AS tootespetsialist Ivar Mölder: “M-Pure Décor sarjas kombineerisime lülitite disaini ehituses ja sisekujunduses tavapäraselt kasutatavaid materjale – kivi, puidu ja terase. Tulemuseks on elegantne ja vastupidav lüliti, mis sobib harmooniliselt teiste interjööris domineerivate materjalidega.”

“Võidetud tootedisaini auhind näitab, et oleme teinud disainis suure edasimineku ning leidnud selgete joonte ja naturaalsete materjalide ühendamises lihtsuse, mida hindavad nii disainerid kui lülitite kasutajad,” kommenteerib Mölder.

M-Pure Décor lüliteid on võimalik tellida Eesti suurematest ehituspoodidest.

 iF tootedisaini auhind

iF tootedisaini auhind on üks olulisemaid auhindu disaini hindamisel. Auhindu antakse välja kord aastas 5 kategoorias – tootedisain, pakendi disain, kommunikatsiooni disain, sisearhitektuur ja professionaalsed lahendused.

Auhinnad on muutunud kvaliteedimärgiks, kinnitades nii auhinnasaaja elegantset disaini kui üldist kvaliteeti. Tootedisaini valdkonnas on kõige tähtsamaks materjalide valik, innovatsioon, mõju keskkonnale, funktsionaalsus, kasutajasõbralikkus ja universaalsus.

Schneider Electric

Schneider Electric on rahvusvaheline elektrienergia juhtimise spetsialist, mis tegutseb enam kui 100 riigis. Ettevõte pakub süsteemseid lahendusi erinevatele turgudele, alates elamuehitusele mõeldud rakendustest liidripositsioonini energeetika-infrastruktuuri, tööstusprotsesside, hooneautomaatika, IT andmekeskuste- ja võrkude alal. Enam kui 150 000 töötajat üle maailma aitavad muuta energia turvaliseks, töökindlaks ning efektiivseks. 2013. aastal oli ettevõte käive 24 miljardit eurot.

 

Head Uudised GoodNews