1. Avaleht
  2. Majandus
  3. SEB pakub klientidele uudset MasterCardi deebetkaarti

SEB pakub klientidele uudset MasterCardi deebetkaarti

SEB pakub klientidele uudset MasterCardi deebetkaartiSEB otsustas tugevdada Balti riikides koostööd MasterCardiga ning hakkab selle raames oma klientidele pakkuma uut MasterCardi deebetkaarti. Uute kaarditoodete turuletulek on seotud SEB otsusega minna käesoleval aastal Eestis järkjärguliselt üle MasterCardi brändile.

MasterCardi deebetkaardil on krediitkaardi eelised, mis võimaldavad kaarti kasutada internetiostudel ning ka hotelli- ja autorendi reserveeringutel. MasterCardi deebetkaart on automaatselt lisatud turvaliste internetiostude programmi (3D Secure), mis muudab veebipoodidest ostmise veelgi turvalisemaks kui varem ja vähendab internetipettuste ohtu. Uut deebetkaarti saab Eestis ja Lätis taotleda alates 10. märtsist ja Leedus 1. aprillist.

SEB Balti äriarendusüksuse kaardivaldkonna juht Meelis Nurk ütles, et koostöö MasterCardiga pangakaartide vallas on üks suuremaid samme, mida SEB Balti üksused on teinud oma teenuste ühtlustamisel. „Lihtsustame kaardiportfelli ning pakume klientidele esimese valikuna MasterCardi tooteid. Koostöö MasterCardiga lubab meil suurendada tegevuse efektiivsust, mis toob klientidele pikemas perspektiivis kasu,” märkis Nurk.

SEB pikem eesmärk on sujuv üleminek MasterCardi kasutamisele. Üleminekuperiood toimub võimalikult kliendisõbralikult nii uute kui ka olemasolevate kaardikasutajate jaoks. Kõik SEB-s välja antud kaardid kehtivad kuni nendel märgitud kuupäevadeni ja üleminek MasterCardi kaardile toimub kaardi pikendamisel. Seoses MasterCardi teenustele üleminekuga teavitatakse kliente kõigist olulisematest muudatustest.

Kui osal klientidest on mingil põhjusel kindlasti vaja mõnd VISA funktsiooni kasutada, siis loob SEB võimaluse jätta endale VISA kaart ka pärast olemasoleva kaardi aegumist.

SEB on Eestis väljastanud üle 530 000 kaardi, millest MasterCardi kaarte on 85 000. Lätis on välja antud üle 574 000 kaardi, millest 271 000 on juba praegu MasterCardi kaubamärgi all ning Leedus on SEB välja andnud üle 945 000 kaardi, millest 245 000 on MasterCardi kaubamärgi all.

Head Uudised GoodNews