1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Sel aastal avab Eestis uksed kolm uut Subway´d
Sel aastal avab Eestis uksed kolm uut Subway´d

Sel aastal avab Eestis uksed kolm uut Subway´d

Foto: Subway
Foto: Subwayway

Järgmine Subway võileivapood on plaanis avada septembris Keilas, oktoobri teises pooles avatakse pood uuenenud Ülemiste keskuses. Sub´e (Subway kihilisi võileibu) saavad peagi nautida ka Pärnu elanikud. Koos eelmainitud asukohtadega on Eestis seejärel kokku 8 Subway´d.

Eesti piirkonnajuhi Ats Raigla sõnul on Subway kiiresti arenev toitlustuskohtade võrgustik hea näide frantsiisimise võimalikkusest Eestis. “Hetkel on olemasolevate ja uute poodide peale viis frantsiisivõtjat, kes on enamuses Eesti väikeettevõtjad. Frantsiisimine on hea võimalus alustada ettevõtlusega, kasutades sissetöötatud kaubamärki ja toimivat know-how´d, mis muidu tuleb uue äri alustajal ise välja mõelda.” lisas ta.

“Järgemööda kasvav püsiklientide hulk ja frantsiisivõtjate soov uusi poode avada annab julgust ja indu areneda ehk isegi natuke kiiremini kui algselt plaanis. Siinjuures peame prioriteediks kõrgeima võimaliku kvaliteedi hoidmist nii toodete kui ka külastuskogemuse osas. Õnneks teeb Subway aastatepikkune kogemus, kuidas suurt arvu frantsiisivõtjaid ning nende opereeritavaid poode hallata ja juhtida, sellise kiirusega arengu võimalikuks” – lisas teine piirkonnajuht Henry Oro.

Eesti esimene Subway avati Estonia puiesteel 2013. aasta aprillis. Juba sama aasta sügisel lisandusid uued kohad Peetri Selveris ja Lennart Meri Tallinna lennujaamas. Käesoleva aasta alguses avati poed Hobujaama tänaval ja Järve Selveris. Aastaks 2020 näeb Subway Eesti arengukava ette vähemalt 25 söögikoha avamist. Üle maailma on Subway avanud 42 500 söögikohta 108 riigis.

Head Uudised GoodNews