1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Silberauto mobiilne töökoda pakub Mercedes-Benzi sõiduautodele tasuta kiirkontrolli
Silberauto mobiilne töökoda pakub Mercedes-Benzi sõiduautodele tasuta kiirkontrolli

Silberauto mobiilne töökoda pakub Mercedes-Benzi sõiduautodele tasuta kiirkontrolli

Septembri teisel nädalal jõuab Narva, Pärnu ja Tartu kaubanduskeskuste parklatesse mobiilse tõstukiga töökoda Service Truck, kus Silberauto eksperdid teostavad Mercedes-Benzi sõiduautodele kiiret tehnilise seisukorra hindamist.

“Iga Mercedes-Benz, sõltumata läbisõidust ja vanusest, on väärt tehnilise seisukorra eest hoolitsemist,” ütleb Silberauto Mercedes-Benzi turundusjuht Kadi Nõmmela. “Seepärast pakume sõidukiomanikele tasuta võimalust oma auto tehnilist seisundit kontrollida ning saada soovitusi selle parandamiseks. Vajadusel pakume tehnilise kontrolli läbinud autodele varuosi ning remont- ja hooldustöid soodsatel tingimustel.”

15 – 20 minutiline ülevaatus Silberauto Eesti teenindusmeeskonna poolt võimaldab kliendil saada selge ülevaate auto tehnilisest seisukorrast. Oodatud on kõik Mercedes-Benzi sõiduautod, olenemata vanusest ja läbisõidust. Lisaks jagatakse nõuandeid auto eest hoolitsemiseks ning vastatakse sõiduki tehnoseisundit puudutavatele küsimustele. Auto tehniline kontroll on tasuta.

Tehnilist kontrolli teostatakse:
Esmaspäevast teisipäevani (9.-10. septembril) kell 9:00 – 19:00 Narvas Fama Kaubanduskeskuse parklas
Neljapäeval (12. septembril) kell 9:00 – 19:00 Pärnus Kaubamajaka parklas
Laupäevast pühapäevani (14.-15. septembril) kl 9:00 – 19:00 Tartus Lõunakeskuse parklas

Lisainfo: http://www.mercedes-benz.ee

Head Uudised GoodNews