1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Solaris asus esimesena Eestis pakkuma noortele oma kliendikaarti
Solaris asus esimesena Eestis pakkuma noortele oma kliendikaarti

Solaris asus esimesena Eestis pakkuma noortele oma kliendikaarti

Solaris kliendikaartSolaris hakkas esimese Eesti kaubanduskeskusena väljastama 7-15-aastastele oma kliendikaarti, tänu millele on ka noorematel külastajatel võimalus osa saada püsikliendisoodustustest kauplustes, söögikohtades ja kinodes.

Solarise turundusjuhi Tanel Tatteri hinnangul on noored muutumas järjest varem iseseisvateks tarbijateks ja ei ole põhjust, miks nemad peaks maksma sama asja eest rohkem kui vanemad külastajad. “Usun, et see on uus suund kõigi ostukeskuste ja poekettide jaoks, sest ära ei võta see kelleltki midagi, aga noortele annab võimalusi juurde,” lisas Tatter, kelle kinnitusel on vähem kui 5 aastat tegutsenud keskuse püsikliendiprogrammi ehk Solaris Clubiga tänaseks liitunud juba 120 000 inimest.

Noortele mõeldud kliendikaardi väljastamiseks on vajalik lapsevanema või hooldaja poolt avalduse täitmine solaris.ee kodulehel või Solaris Keskuse infoletis. Kaarti omavatele noortele hakkavad kehtima lisaks tavapärasele 5-protsendilisele allahindlusele enamikes keskuse kauplustes ja toidukohtades ka spetsiaalsed noorte- ja sünnipäevapakkumised. Esimesed 100 Solaris Clubiga liitunud noort saavad preemiaks Solaris Kino kinkekaardi kahele.

Solaris Keskus on Tallinna populaarsemaid kaubandus- ja meelelahutuskeskuseid, mida külastab päevas ligikaudu 25 000 inimest. Keskuses asuvad Nordea Kontserdimaja, Solaris kino ja Artis, südalinna suurim toidupood, üle kolmekümne kaupluse ja kümmekond kohvikut-restorani.

Head Uudised GoodNews