1. Avaleht
  2. Teenus
  3. Soovid oma korterit Airbnb-s välja üürida?
Soovid oma korterit Airbnb-s välja üürida?

Soovid oma korterit Airbnb-s välja üürida?

MyHome ja Your Brand Up Studio kutsuvad 28. jaanuaril ühisele kinnisvarainvestorite seminarile, kus räägitakse lühiajalise rendi nippidest.

Airbnb tähistab sel aastal 10. juubelit. Airbnb on seadnud eesmärgiks võõrustada 2028. aastaks miljard külastajat. Ka Eestis veedetud ööde arv kasvab, ent kindlasti ei ole see veel saavutanud kogu potentsiaali. Tule kuula, kuidas seda saavutada.

Juba olemasolevad ja ka tulevased kinnisvarainvestorid kohtuvad 28. jaanuaril Hestia Euroopa hotelli konverentsikeskuses. Seminar toimub eesti keeles ja laval on kaks pikaaegset lühiajalise rendi ja turismieksperti Eestis: Gerdi Anupõld ja Evelin Org.

Gerdi on investoritele sisustanud 15 aasta jooksul sadu kortereid väljaüürimise eesmärgil. Ta on asutanud ainsa kinnisvarainvestoritele suunatud kinnisvarabüroo Eestis – MyHome.

Evelinil on üle 15 aasta kogemust müügi, turunduse ja teeninduse valdkonnas, eelkõige turismis ja koostöös Soome turuga. Evelini viimane amet oli Sokos Hotels Tallinna müügi- ja turundusdirektor. Praegu tegeleb ta koolituste ja konsultatsioonidega oma ettevõttes Your Brand Up Studio.

Rohkem infot leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews