Avaleht Määratlemata Soovite kiigata restorani kööki? Hotellides ja restoranides toimuvad lahtiste uste päevad
Soovite kiigata restorani kööki? Hotellides ja restoranides toimuvad lahtiste uste päevad

Soovite kiigata restorani kööki? Hotellides ja restoranides toimuvad lahtiste uste päevad

Eesti Hotellide ja Restoranide Liit (EHRL) korraldab 18.-22. märtsini aktsiooni „Palun segada“, millega kutsutakse noori kuni 45 minutit kestvatele ekskursioonidele hotellidesse ja restoranidesse, et tutvustada sõna otseses mõttes sektori köögipoolt.

EHRL-i tegevdirektori Maarika Liivamägi sõnul on aktsiooni eesmärgiks tutvustada noortele inimestele karjäärivõimalusi hotellides ja restoranides.

„Ekskursioonidest ootame osa võtma põhikoolide lõpuklasside ning kesk- ja kutsekoolide noori koos juhendajatega. Üritame kaasata võimalikult palju majutusasutusi ja toitlustuskohti, et kõik Eesti maakonnad oleksid laiapõhjaliselt esindajatud ja noored leiaksid tee potentsiaalsete tööandjateni,“ ütles Liivamägi.

EHRL-i kuulub 198 Eesti hotelli ja toitlustusasutust. Liivamägi sõnul loodab EHRL aktiivset osalemist kogu turismimajanduse sektorist.