1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Spaahotell Hedon avab uksed maikuu viimasel nädalal
Spaahotell Hedon avab uksed maikuu viimasel nädalal

Spaahotell Hedon avab uksed maikuu viimasel nädalal

Pärnu-mudaravila-hooneUue spaa ehitamist ajaloolisesse Pärnu Mudaravila hoonesse alustati eelmise aasta kevadel ja ehitus valmib maikuus. Erakapitalil baseeruv Mudaravila Investeeringute poolt rajatav spaahotell valmib Allians Arhitektid OÜ arhitektide Inga Raukase, Tarmo Teedumäe ja Paco Ulmani arhitektikavandi alusel, sisekujunduse projekti autoriks on Vaikla Stuudio ning ehitust teostab Astlanda Ehitus.

“Ehitus on läinud plaanipäraselt ja töödega ollakse graafikus,” lausus Hedon spaa tegevjuht Cardo Remmel. “Lisaks uue osa ehitusele on suure osa ajast võtnud ajaloolise hoone renoveerimine ning Voldemar Melliku reljeefide taastamine. Ajalooliste osade taastamisel on läinud palju aega vana värvi eemaldamiseks, mida aastate jooksul on siia kihtide viisi lisatud ja mis eemaldub väga visalt. Näiteks ajaloolise mudaravila fuajee seinal olevate reljeefide taastamisele on kulunud juba kaks kuud ja see töö ei ole ka tänaseks veel lõppenud.”

Kõik 72 hotellituba on saanud viimistluse ning aprilli viimasel nädalal jõuab tubadesse eritellimusel valmistatud mööbel. Esimesena valminud näidistuba on olnud hotelli teisel korrusel partneritele tutvustamiseks sisustatud alates veebruarist. “Nii ehitusel kui sisustuse valikul oleme eelistanud kohalikke tootjaid, tehes koostööd piirkonna ettevõtetega,” lisas Remmel.

Remmeli sõnul luuakse kokku 70 uut töökohta, millest enamus on tänaseks komplekteeritud, vaid üksikud kokkulepped on veel sõlmimisel. Huvi loodavate töökohtade vastu oli suur ja väga paljud oma valdkonna spetsialistid avaldasid soovi töötada uue spaahotelli meeskonnas.

Huvi uue spaahotelli külastamise vastu on olnud oodatust suurem ja broneeringuid tuleb nii partnerite vahendusel kui ka kodulehe www.hedonspa.com broneerimiskeskkonna kaudu. Lisaks eestlastele on tänaseks tube broneeritud nii Venemaalt, Lätist, Soomest, Belgiast kui ka Šveitsist.

Hedon spaa asub Pärnu rannas, ajaloolises Pärnu Mudaravila hoones. Lisaks majutusele ja spaateenustele on avatavas spaas rannapromenaadile avaneva terrassiga restoran ning ruumid seminaride korraldamiseks. Spaahotell Hedon investeerib ligi 11 miljonit eurot Pärnu mudaravila arhitektuuripärandi taastamisse ja uue hotelliosa ehitusse.

Head Uudised GoodNews