1. Avaleht
  2. Teenus
  3. Starman ja Elisa tulid välja uue unikaalse lahendusega teleteenuse
Starman ja Elisa tulid välja uue unikaalse lahendusega teleteenuse

Starman ja Elisa tulid välja uue unikaalse lahendusega teleteenuse

Elisa ja Starmani juhatuse liige Andrus Hiiepuu
Fotod: Raul Mee

Starman ja Elisa lõid unikaalsete lahendustega nutitelevisiooni, mis toob esmakordselt kliendini tema vaatamisharjumustele vastavad temaatilised maailmad ning võimaldab meelepärase saate või filmi üles leida kõigest mõne nupuvajutusega.

Uue teleteenuse esitlusel selgitas Elisa ja Starmani juhatuse liige Andrus Hiiepuu, et klientidel on meelepärast telesisu üles leida üha keerulisem ning selle lahendamiseks loodi Starmani uus TV.

„Esimene unikaalne lahendus uues teleteenuses on maailmade vaade, mille kaudu saab otsida, leida ning vaadata mugavalt kõiki teema alla kuuluvaid saateid, ülekandeid ja filme ning kõike seda eesmärgiga, et filmi valimine või spordi otseülekande leidmine ei võtaks kauem aega kui vaid mõne hetke,“ selgitas Andrus Hiiepuu.

Starmani teenuste ja – toodete juht Silver Soomre lisas, et kui seni pakkus Starman traditsioonilist TV, järelvaatamise ja salvestamise teenust, siis nüüd oleme astunud suure sammu edasi. “Tänaseni pidid kliendid meelepärase saate või filmi leidmiseks liikuma telekavas, nüüd aga on kõik see tehtud oluliselt lihtsamaks ja viidud vaid mõne nupuvajutuse kaugusele. Kõik, mis telekast tuleb, on leitav temaatiliste maailmade alt – Filmimaailm, Spordimaailm, Lastemaailm, Täiskasvanute maailm. Lisaks on võimalus otsida pooleli jäänud saadet või filmi kataloogist – Viimati vaadatud. Alles jääb ka kõik senine hea – otsida järelvaadatavat sisu telekavast või läbi otsingu, saateid salvestada ning rentide filme videolaenutusest,“ lisas Soomre.

Head Uudised GoodNews