1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Statoil laiendas hommikusöögi valikut
Statoil laiendas hommikusöögi valikut

Statoil laiendas hommikusöögi valikut

f_KKK_7042

Alates tänasest alustas Statoil Fuel & Retail Eesti AS oma teenindusjaamades uudsete hommikueinete pakkumist, mille valikusse kuuluvad kohvi kõrval erinevate täidistega wrap, muffin ja bagel.

“Lähtuvalt harjumuste muutumisest ja kiirest elutempost sööb Eesti inimene üha rohkem hommikul väljas ning ostab liiklusummiku ajal teel olles autosse või kontorisse kiirustades toidu kaasa. Klientide tarbimistrendide põhjal võime öelda, et eestlased on pigem võileivarahvas ning lähtudes sellest sai tehtud spetsiaalne võileibade valik fookusega hommikusöögil,” sõnas Statoil Fuel & Retail Eesti Food to Go tootejuht Perbi Võsumägi.

“Koostasime tervikliku hommikusöögivaliku igale maitsele – kiireks hommikusöögiks saab nüüd Statoilist kaasa haarata kas suitsusingi-praekartuli-omleti wrapi, Inglise muffini omleti-peekoniga või bageli suitsusingi ja juustuga,” lausus Võsumägi.

f_KKK_7016“Statoili jaoks on oluline kõikide võileibade ja salatite kõrge kvaliteet ja värskus, mistõttu tarnitakse kvaliteetsest toorainest valmistatud tooteid teenindusjaamadesse 7 päeval nädalas ehk iga päev,” toonitas Võsumägi. Statoili hommikuvõileibu toodetakse Tallinna lähedal Lool valmistoitudele spetsialiseerunud toiduainetööstuses Lunden Food.

“Hommikusöögi lahutamatuks osaks on muidugi hea kohv. Uuendasime Statoili kõigis 46 teenindusjaamas kohvimasinaid ja –mooduleid, mis valmistavad kvaliteetseid kohvijooke. Kohv valmistatakse alati puhtast veest, värskelt jahvatatud Arabica või Robusta ubadest ning kodumaisest Alma piimast,” lisas Võsumägi. Statoili kohviretseptid töötas välja ja kohvi kvaliteeti jälgib Eesti juhtiv barista Helger Aava.

Eesti suurima tänavatoidu pakkuja Statoili teenindusjaamade valikusse kuulub üle 20 erineva maitse ja retseptuuriga toodet. Tooteid pakutakse 46 täisteenindusjaamas üle Eesti.

Head Uudised GoodNews