1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Statoil võtab tööle ligi sada suveabilist
Statoil võtab tööle ligi sada suveabilist

Statoil võtab tööle ligi sada suveabilist

Statoili teenindusjaamEesti juhtiv mootorikütuste ja esmatarbekaupade jaemüüja Statoil Fuel & Retail Eesti AS võtab suvel Tallinna teenindusjaamadesse tööle ligi sada hooajatöötajat. Väljaspool Tallinna tulijale pakutakse muuhulgas tasuta majutust ja sõidukompensatsiooni, paljudel on võimalus jätkata püsitööd ka suve möödumisel.

Statoili personalidirektori Hedi Nurme-McDonaldi sõnul on suveabiliste värbamiskampaania suunatud suuresti ka väljaspool Tallinna elavatele tööotsijatele, kellel avaneb võimalus töötada tugevas rahvusvahelises organisatsioonis ja koguda väärtuslikke kogemusi edaspidiseks karjääriks.

“Statoilis töötanud inimesi hinnatakse tööjõuturul kõrgelt ning meie juures saadud kogemused viivad tulevikus väärikate töökohtadeni nii meie organisatsioonis kui ka mujal,” ütles Nurme-McDonald. “Väljaspool Tallinna elavatele inimestele on see hea võimalus veeta tulus suvi pealinnas ning kasutada paindliku töögraafiku eeliseid.”

Nurme-McDonaldi sõnul pakub Statoil väljaspool Tallinn-Harjumaa piirkonda müüja-klienditeenindaja töökohale võetud kandidaatidele lisaks konkurentsivõimelisele palgale ka tasuta majutust ning kord kuus kompenseerib edasi-tagasi kojusõidu.

Kõik suvetöötajad läbivad põhjaliku koolituse ning asuvad tööle erinevates Statoili täisteenindusjaamades üle pealinna. “Kuigi otsime hetkel hooajalist tööabi, teeme kindlasti suve möödumisel tublimatele ka püsiva töösuhte pakkumise,” lisas Nurme-McDonald. Tema sõnul töötavad suviti kõige suurema koormusega just Tallinna teenindusjaamad, mistõttu värvataksegi praegu lisatöökäsi pealinna.

Avaldusi võetakse vastu 31. maini. Kandideerida saavad vähemalt 18 aastat vanad eesti keelt vabalt valdavad tööotsijad, kellel on soov pakkuda väga head klienditeenindust meie klientidele. .

Statoil Fuel & Retail Eesti AS on juhtiv mootorikütuste ja esmatarbekaupade jaemüüja kokku 46 teenindusjaama ja seitsme Statoil 1-2-3 automaatjaamaga. Ettevõttes töötab ligi 600 inimest, neist 540 teenindusjaamades.

Head Uudised GoodNews