1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Statoili Balti jaama pood on nüüdsest reedeti ja laupäeviti ööpäevaringselt avatud
Statoili Balti jaama pood on nüüdsest reedeti ja laupäeviti ööpäevaringselt avatud

Statoili Balti jaama pood on nüüdsest reedeti ja laupäeviti ööpäevaringselt avatud

Tanel Gabtšhenko
Tanel Gabtšhenko

Statoili esimene ilma tankimisalata pood Balti jaama peahoones muutus alates 27. maist reedel ja laupäeval avatuks ööpäevaringselt.

“Rongireisijad ja Kalamaja kogukond on meie uue koha omaks võtnud, mistõttu otsustasime suvekuudel, mil reedel ja laupäeval on õhtusel ja öisel ajal liikumist tavalisest enam, korraldada testi ning jätta Balti jaama pood sarnaselt meie teenindusjaamadega avatuks ööpäevaringselt,” ütles Statoili teenindusjaamasid opereeriva Circle K Eesti ASi jaemüügidirektor Indrek Nõlvak.

“Oleme sel suvel Balti jaamas avatud 24h reedel ja laupäeval, ülejäänud päevadel avame hommikul kell kuus ja sulgeme õhtul kell kümme,” sõnas Nõlvak.

Jorn Madsen ja Kai Realo
Jorn Madsen ja Kai Realo

Balti jaama haldava GO Kinnisvara juhatuse liige Meelis Aab märkis, et turvakaameratest on näha, kuidas igal öösel käivad kümned inimesed Statoili Balti jaama poe ust katsumas, lootusega sealt söögi- ja joogipoolist osta.

“Omalt poolt oleme lisanud Balti jaama valgustust, suurendanud turvapatrullide arvu ning jaama ümbrust jõudumööda remontinud, et sellest kujuneks kodanikele hubane ja turvaline paik nii öösel kui ka päeval,” ütles Aab.

Statoili meeskond
Statoili meeskond

Eesti juhtiv mugavuspoodide kett Statoil avas oma esimese tanklata kohvipoe möödunud aasta septembri lõpus. Tegemist oli kontserni teise taolise ilma tanklata kauplusega kogu Euroopas.

Eesti üht suurimat transpordikeskust Balti jaama külastab igal kuul keskmiselt miljon inimest.

Head Uudised GoodNews