1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Stilago liitus Saksa ühe juhtiva postimüügifirma Klingeliga
Stilago liitus Saksa ühe juhtiva postimüügifirma Klingeliga

Stilago liitus Saksa ühe juhtiva postimüügifirma Klingeliga

Giedrius Sakalauskas
Giedrius Sakalauskas

Üks juhtivamaid Kesk– ja Ida-Euroopas tegutsevaid e-poode Stilago (www.stilago.ee) teatas strateegilisest partnerlussuhtest Klingeliga, mis on Saksamaa suuruselt teine postimüügifirma. Klingelist saab nüüdsest Stilago omanik.

Klingelil on rohkem kui 100 aastat kogemust postimüügi vallas ja müügitulu ületab ühte miljardit eurot aastas.

„Strateegiline partnerlus Klingeliga annab meile veel rohkem võimalusi tugevdada oma positsiooni olemasolevatel turgudel. Alates 2011. aastast tegutseme Leedus ning 2012. aastast ka Lätis ja Eestis,“ selgitab Giedrius Sakalauskas, Stilago Põhja-Euroopa regiooni juht. „Kesk- ja Ida-Euroopas on näha e-kaubanduses jätkuvat tõusu, mis sel aastal peaks ületama 12 protsendi piiri. Stilago on loonud tugevad ja edasiviivad suhted oma varustajatega, tänu millele saame pakkuda klientidele tuntud brändide tooteid, mis on valitud meie Berliini, Bratislava ja Bukaresti ostujuhtide poolt,“ lisas ta.

Stilago bränd loodi neli aastat tagasi. Täna peetakse Stilago e-poodi kõige kiiremini kasvavaks e-poeks Kesk- ja Ida-Euroopas. Neis regioonides on ettevõttel umbes 4 miljonit registreeritud klienti, kes kõik on Stilago klubi liikmed. E-poes on saadaval rohkem kui 500 globaalselt tuntud moebrändi, mille valikusse kuuluvad riided, jalanõud ja aksessuaarid.

Hetkel tegutseb Stilago 14 riigis Kesk- ja Ida-Euroopas Stilago ning Stil2Go brändide all. Neil turgul kasvab müük ja kõigi hinnangute kohaselt peaks olema ületatav 300 miljoni kliendi piir.

Baltimaades asuvad Stilago e-poed ja klienditeeninduskeskused Vilniuses, Riias ja Tallinnas. Ettevõtte peakontor asub Vilniuses. Ettevõtte Baltimaade juht on Jurgita Videikaite. Stilago Põhja-Euroopa regioonijuht Giedrius Sakalauskas on juhtinud eelnevalt Casino Group Baltijat ja Nese Entertainment Groupi.

 

Head Uudised GoodNews