1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Subway avab Eestis kaks uut võileivarestorani
Subway avab Eestis kaks uut võileivarestorani

Subway avab Eestis kaks uut võileivarestorani

Foto: Subway
Foto: Subway

Veebruaris avatakse kaks uut Subway võileivarestorani – Hobujaama tänaval ja Järve Keskuses. Lisanduvad asukohad tõstavad Eestis avatud Subway võileivarestoranide hulga viieni.

„Oma esimese poe avasime vähem kui aasta tagasi. Meil on väga hea meel tõdeda, et Eesti tarbija on meie Sub´id hästi vastu võtnud, mis annab innustustust laieneda ja avada juba järjekorras viies söögikoht,“ lausus Subway Eesti arendusjuht Henry Oro.

„Kasvu on võimaldanud tekkinud püsiklientide suurenev hulk ja vajadus olla oma klientidele lähemal. Saame olla rahul, et meid esimest korda külastanud klient naaseb suure tõenäosusega tagasi. Subway kontseptsioon, mis näeb ette individuaalset lähenemist igale kliendile, võlus omal ajal ka meid ennast ja tingis mõtte esimene Subway võileivapood Eestis avada,“ lisas Oro.

Eesti esimene Subway avati Estonia puiesteel 2013. aasta aprillis. Juba sama aasta sügisel lisandusid uued kohad Peetri Selveris ja Lennart Meri Tallinna lennujaamas. Aastaks 2020 näeb Subway Eesti arengukava ette 25 söögikoha avamist. Üle maailma on Subway avanud üle 41 000 söögikoha 105 riigis.

Head Uudised GoodNews